Πάλι... τράκαραν μεταγραφικά ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Τι κακό είναι αυτό εφέτος; Η Πρωταθλήτρια ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός βρίσκονται σ' ένα συνεχές μεταγραφικό ντέρμπι μεταξύ 4-5 παικτών. Πρώτα στην επίθεση, τώρα... μπλέχτηκαν και στη μεσαία γραμμή οι δύο ελληνικές ομάδες.

Πάλι... τράκαραν μεταγραφικά ΑΕΚ και Ολυμπιακός

“Φωτιές” έβαλε ισπανικό δημοσίευμα όσον αφορά τα μεταγραφικά των ΑΕΚ, Ολυμπιακού.

Οι δύο ελληνικές ομάδες βρέθηκαν τετ-α-τετ σε μερικές περιπτώσεις παικτών, οι περισσότερες απ' αυτές αφορούσαν την επιθετική γραμμή.

Αυτή τη φορά κατέβηκαν στο χώρο του κέντρου...

Θυμάστε που πρόσφατα είχε γίνει θέμα το “follow” που έκανε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στον Πιέρ Κουντέ της Ατλέτικο στο Instagram;

O 24χρονος που έβγαλε μάτια εφέτος με τις εμφανίσεις του όντας δανεικός στην Γρανάδα “έπαιξε” αρκετά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, από τον μήνα Μάιο για την ακρίβεια. Αργότερα, βέβαια, η περίπτωση για τους “κιτρινόμαυρους”... χαμήλωσε στο ρεπορτάζ.

Θέμα, λοιπόν, έχει γίνει στον ελληνικό Τύπο το νέο ελληνικό ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Τη “φωτιά” άναψε το “granadacf.ideal” που μεταξύ αρκετών ομάδων που θέλουν τον Κουντέ δίνει προβάδισμα στον Ολυμπιακό!

Ναι, η Ατλέτικο θέλει να δανείσει τον Καμερουνέζο (δεν τον υπολογίζει ο Σιμεόνε) και οι Ισπανοί δίνουν ως φαβορί τους Πειραιώτες οι οποίοι πάντως -όπως γράφεται- θα επιδιώξουν να βάλουν και οψιόν αγοράς στη συμφωνία.

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος φαίνεται γιγάντιος, αλλά είναι πολύ πολύ μικρός τελικά.

ΝΑΒ

News 24/7

24MEDIA NETWORK