Σχεδόν δύο χρόνια ταλαιπωρείται ο Χαραλαμπόπουλος

Το πρόβλημα τραυματισμού που "έσπρωξε" τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο χειρουργείο, δεν είναι τωρινό αλλά ταλαιπωρεί τον Ελληνα φόργουορντ αρκετό καιρό. Απλώς τώρα ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 2017 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FIBA.COM)
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 2017 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FIBA.COM) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από πολύ πόνο και τρομερό αγώνα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πήρε τελικά την απόφαση να περάσει το κατώφλι του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.

Δεν είναι ένα πρόβλημα για τον Ελληνα φόργουορντ, που εφέτος δόθηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό για να βρει χρόνο συμμετοχής και φυσικά αγωνιστικό ρυθμό. Ηδη από τα χρόνια του στους πράσινους πονούσε και είχε πρόβλημα αλλά επιχείρησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα συντηρητικά.

Την ίδια ώρα ήταν πάντα συνεπής στα καλοκαιρινά ραντεβού των μικρών Εθνικών ομάδων με τις οποίες έτσι και αλλιώς έχει πλήθος διακρίσεων και...μεταλλίων. Δεν ήθελε με τίποτα να χάνει αυτά τα τουρνουά.

Και ενώ λοιπόν το πρόβλημα ήταν διαπιστωμένο από τη σεζόν 2015-2015, επί ημερών ακόμη Σάσα Τζόρζεβιτς στον Παναθηναϊκό, η επέμβαση θα γίνει σε προχωρημένο χρόνο, τον Σεπτέμβριο του 2017.

Να ευχηθούμε να πάνε όλα και ο Βασίλης να επιστρέψει γερός και ακμαίος στο παρκέ για να κάνει τη μεγάλη καριέρα που του αξίζει.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK