Παντρεύτηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Alberto Perez Reyes δηλώνει φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού για περισσότερο από μια δεκαετία και το απέδειξε, φορώντας τη φανέλα των Πειραιωτών την ημέρα του... γάμου του. Διαβάστε τι αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε ανακοίνωσή της.

Παντρεύτηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Την αγάπη του για τον Ολυμπιακό απέδειξε ο Alberto Perez Reyes, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα των "ερυθρολέυκων" την ημέρα του γάμου του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Micaela Millan Urbano, η οποία ήταν μάλιστα αυτή που του χάρισε ως δώρο τη φανέλα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: "Πριν από λίγους μήνες δεχθήκαμε στην ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ένα τηλεφώνημα από την Ισπανία. Η Micaela Millan Urbano, ζητούσε να αγοράσει μια φανέλα του αρχηγού Βασίλη Σπανούλη για να την κάνει δώρο στον μελλοντικό της σύζυγος ο οποίος είναι φανατικός υποστηρικτής του Θρύλου.

Η σύζυγος ήθελε να του κάνει δώρο γάμου την "ερυθρόλευκη" φανέλα με τις υπογραφές των παικτών.

Το ζευγάρι που αυτό τον καιρό κατοικεί στο Dubai, θα παντρευόταν στις αρχές Μαΐου στην ιδιαίτερη πατρίδα τους τη Σεβίλλη και το δώρο αυτό θα σήμαινε πολλά για τον Alberto Perez Reyes.

Μέσα από το επίσημο e-shop της ομάδας λοιπόν η Micaela προμηθεύτηκε τη φανέλα του αρχηγού, οι παίκτες την υπέγραψαν και στις 10 Μαΐου το πολύτιμο δώρο βρέθηκε στα χέρια του Alberto ο οποίος δεν την έβγαλε από πάνω του κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης.

Ο Alberto δηλώνει φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού για παραπάνω από μια δεκαετία, έχοντας παρακολουθήσει για πρώτη φορά από κοντά την ομάδα μας στον αγώνα με την Caja San Fernando στη Σεβίλλη τον Ιανουάριο του 2000 (νίκη 65-66 για τον Ολυμπιακό). Θυμάται ακόμα την μεγαλειώδη εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει ο James ‘Hollywood’ Robinson και ο Dragan Tarlac σε εκείνο το παιχνίδι και κρατάει ως κειμήλιο τα αυτόγραφα τους.

Το 2008 βρέθηκε στον αγώνα της ομάδας μας με την Μάλαγα, ταξιδεύοντας περίπου 200 χιλιόμετρα για να παρακολουθήσει από κοντά τους Παπαλουκά, Σχορτσανίτη και Τσίλντρες. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας δήλωσε ότι 'Κάθε φορά που παρακολουθώ αγώνα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα αφού βλέπω μια πολύ ξεχωριστή ευρωπαϊκή ομάδα. Μια ομάδα με πολύ δυνατό χαρακτήρα και την επιτομή της ομαδικής δουλειάς και προσπάθειας'".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ