"ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για Ναμπίλ Μπαουί"

Ο 23χρονος εξτρέμ της ΑΙΚ, Ναμπίλ Μπαουί, ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για την περίπτωσή του, όπως χαρακτηριστικά γράφεται στην ιστοσελίδα"aftonbladet.se".

"ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για Ναμπίλ Μπαουί"

Όπως τονίζεται, ακόμη δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αλλά και πως τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα του, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο.

"Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι εφ 'όσον δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Η ημέρα που ΑΙΚ θα έχει μία πρόταση και θα την αποδεχθεί θα έχει ενδιαφέρον για μένα"είπε αρχικά ο Μπαουί και συνέχισε: "Οσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει πρώτα να περάσουν από την ΑΙΚ, γιατί έχω συμβόλαιο. Θα δούμε. Ο στόχος είναι να πάω κάπου στο εξωτερικό, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι να βρω το σωστό μέρος. Να πάω σε μια ομάδα όπου ο προπονητής θα με θέλει, έτσι ώστε να μην είμαι ένας από εκείνους τους παίκτες που θα επιστρέψουν γρήγορα από το εξωτερικό".

Ο Μπαουί ξεκίνησε από την Μπρομαποϊκάρνα, συνέχισε ως δανεικός στην Γκρόνταλς, στην Βάσμπι Γιουνάιτεντ και στην Ακρόπολις, πριν στεριώσει από το 2013 στην ΑΙΚ, με την οποία μέχρι στιγμής μετράει 55 συμμετοχές και 21 γκολ. Είναι επτά φορές διεθνής με την Εθνική Σουηδίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK