Paparazzi: "Με παγίδευσαν!"

Paparazzi: "Με παγίδευσαν!"

Παγιδευμένος στην ανοησία κάποιων "υπεύθυνων" θεωρεί πως είναι ο Paparazzi, ο οποίος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για την περιβόητη υπόθεση με την ουσία "Τζατζικίνη" που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Αυγουστο. Ο γνωστός πρωταθλητής κατάποσης σουβλακίων δεν δίστασε να κατηγορήσει τους υπεύθυνους της ΠΕΠ (Πανελλήνια Ενωση Παχύσαρκων), καθώς όπως υποστηρίζει τον παγίδευσαν σχετικά με τον χρόνο στον οποίο θα περνούσε το ντόπινγκ κοντρόλ και φυσικά σχετικά με την χορήγηση της ουσίας.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τον περασμένο Αυγουστο ο Paparazzi εθεάθη σε γνωστό σουβλατζίδικο στο οποίο παρήγγειλε δύο πίτα γύρο χωρίς τζατζίκι. Ο σουβλατζής, όμως, του έβαλε τζατζίκι εν αγνοία του, οπότε δεν αποκλείεται η χορήγηση της ουσίας "Τζαζικίνη" χωρίς την έγκριση του Paparazzi.

Ο Paparazzi αναφέρθηκε και στην περιβόητη κούρσα της 26ης Αυγούστου, στην οποία οι περίπου 70.000 θεατές που βρέθηκαν στο στάδιο δεν σταμάτησαν να φωνάζουν ούτε λεπτό το όνομά του: "Μέχρι εκείνη τη στιγμή, λίγο πριν αρχίσει η κούρσα, είχα αποφασίσει να παραγγείλω σουβλάκι με τζατζίκι. Οταν όμως είδα 70.000 κόσμο να φωνάζει το όνομά μου, είπα πως δεν έχω δικαίωμα να παραγγείλω! Και κοιμήθηκα νηστικός!".

Ο Paparazzi δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έριξε ευθύνες και στο contra.gr, καθώς όπως τονίζει, δεν υπήρχε καμία προστασία στο διάστημα εκείνο που όλος ο Τύπος ήταν εναντίον του: "Ενώ ήξεραν το πρόβλημά μου, δεν σταμάτησαν ούτε μία μέρα να παραγγέλνουν σουβλάκια με τζατζίκι! Και όχι μονό αυτό, αλλά τα έτρωγαν και μπροστά μου!"

Το χρονικό της αποφράδας ημέρας

"Είχαμε προαποφασίσει με τον Γρηγόρη Χατζηαντωνίου να μπούμε στο γνωστό σουβλατζίδικο "Ο Αχόρταγος" ώστε να πάρουμε κάποια σουβλάκια. Μας υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και στη συνέχεια κάναμε βόλτα στο κατάστημα μέχρι να ετοιμαστούν τα σουβλάκια. Γύρω στις 17:30 φύγαμε και κατά τις 19:00 πήγαμε στο σπίτι μου να φάμε. Είχαμε κλειστά τα κινητά, κάτι που κάνουμε πάντα όταν τρώμε".

"Γύρω στις 21:00 φύγαμε και πήγαμε στο σπίτι του Νίκου Γιαννόπουλου. Εκεί είδαμε τον Νίκο σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει και να μας λέει ότι μας ψάχνουν για ντόπινγκ κοντρόλ. Ο Νίκος δεν γνώριζε ότι ήμασταν στο σπίτι του Γρηγόρη και τρώγαμε. Ανοίγουμε την τηλεόραση και βλέπουμε το χάος που έχει δημιουργηθεί και τα ψέματα που λέγονται. Αποφασίζω και λέω στον Νίκο να μου δώσει το πατίνι του για να πάω πίσω στο σουβλατζίδικο και να εμφανιστώ στους υπευθύνους. Μου το έδωσε και φύγαμε με τον Γρηγόρη. Δεν φορέσαμε κράνος πάνω στον πανικό μας. Ηταν λάθος και το παραδέχομαι".

"Κάποια στιγμή στη Γλυφάδα, έχασα τον έλεγχο και πέσαμε. Βρέθηκε ένας άνθρωπος, ο οποίος μας αναγνώρισε και μας μίλησε. Προσφέρθηκε να μας πάει στο νοσοκομείο, αλλά εγώ του είπα να μας πάει να φάμε κάτι γιατί μέσα στον πανικό μου άνοιξε η όρεξη. Στη διαδρομή, όμως, μας πήγε στο "Παίδων" αφού είδαμε ότι η κατάσταση μας δεν ήταν καλή. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μιλήσαμε με τον Γιαννόπουλο και του είπαμε για το ατύχημα και του ζητήσαμε να πάει να μαζέψει το πατίνι από τον τόπο του ατυχήματος. Φτάσαμε στο νοσοκομείο και περάσαμε από μία σειρά εξετάσεων. Ο Γρηγόρης τα πήγε καλά, ενώ εγώ δεν πήγα καλά στην Αλγεβρα".



Με την υπογραφή...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ PAPARAZZI!

News 24/7

24MEDIA NETWORK