Παππάς: "ΑΡΔακια σας γράφω..."

Σαν να μην έφτανε η απαξιωτική για τον Χρηστίδη φράση που βγήκε απο το στόμα του, σαν μην έφτανε το "στόλισμα" του Ομοσπονδιακού προπονητη Θανάση Σκουρτοπουλου με τον χαρακτηρισμό "βλάκα" μπροστά στην κάμερα την ώρα αγωνα, ο Νίκος Παππας τα έβαλε και με τους δημοσιογραφους με ανεπίτρεπτες για έναν διεθνή παίκτη, εκφράσεις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΠΠΑΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΠΠΑΣ EUROKINISSI

Κατα την επιστροφή του Παναθηναϊκού με πούλμαν από τη Λάρισα λοιπόν, πληροφορούμενος προφανώς για τον ντόρο που προκλήθηκε απ' όσα έκανε και είπε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του από καλοκαιρινές διακοπές παρέα με έναν φίλο του να δείχνει με τα χέρια του τα γεννητικά όργανα του!

Το δε hashtag είναι όλο νόημα... Σε κάτι αξιολύπητα αρδακια... γράφει αποκαλώντας εμμέσως πλην σαφώς τους δημοσιογράφους "αλήτες ρουφιάνους".

Παππάς: "ΑΡΔακια σας γράφω..."

Από τους πρώτους που έσπευσαν να πατήσουν like στο ποστάρισμα ήταν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό Μποχωριδης, Αντετοκουνμπο, Μήτογλου και ο ποδοσφαιριστής Βλαχοδήμος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK