Παραιτήθηκε ο διαιτητής που έβριζε τον Ολυμπιακό

Ποιος ο πρώην διαιτητής τρίτης κατηγορίας και μέλος της ΕΔ Αχαΐας που ανέβαζε υβριστικά ποσταρίσματα για τον Ολυμπιακό και υμνούσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη! Γιατί παραιτήθηκε...

Παραιτήθηκε ο διαιτητής που έβριζε τον Ολυμπιακό

Την παραίτηση του από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αχαϊας για λόγους ευθιξίας - όπως σημειώνει - υπέβαλε ο Γαβριήλ Τζουανόπουλος μετά τον σάλο που προκλήθηκε με σχόλια στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Σε αυτά έβριζε τον Ολυμπιακό με αφορμή τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την Μεγάλη Πέμπτη. Τα πιο... ήπια εξ αυτών ήταν μια φωτογραφία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και... λεζάντα. " Καπετάν Δημήτρης ο εκπορθητής".

Ο Τζουανόπουλος, διαιτητής γ' εθνικής μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι, σε άλλο post είχε ένα παστέλι με φωτογραφία του Αραούχο σημειώνοντας " παστέλι Sergio Araujo με μέλι".

Στις 13/4 πάντως, λίγο μετά τον αγώνα είχε αναρτήσει μια φωτογραφία του Τσιγκρίνσκι. " Μία ζωή τα ίδια. Μια φορά gay, πάντα gay. Πάλι ένσταση" το σχόλιο που τη συνόδευε.

Στη φωτογραφία υπήρχε: " Breaking news, καταθέτει ένσταση ο Ολυμπιακός για παράνομη συμμετοχή του Ιησού από την Ναζαρέτ".

Παραιτήθηκε ο διαιτητής που έβριζε τον Ολυμπιακό

Α.ΠΛ.

24MEDIA NETWORK