Παραμένει... άσφαιρος ο Αντρές Τσάβες

Τέταρτη εμφάνιση του Αντρές Τσάβες με την Ουρακάν, ένα ακόμα παιχνίδι που έμεινε μακριά από τα δίχτυα ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού. Πέντε μήνες χωρίς γκολ για τον 26χρονο άσο, που είδε όμως την Ουρακάν να κερδίζει (VIDEO).

Παραμένει... άσφαιρος ο Αντρές Τσάβες
chavez huracan

Μπορεί οι πρώτες εντυπώσεις του Τσάβες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού να ήταν εξαιρετικές ( κανείς εξάλλου δεν αμφέβαλλε για το... ένστικτο του), στη συνέχεια, ωστόσο, η απόδοση του έπεσε κατακόρυφα, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα... εξαφανίστηκε στην πατρίδα του!

Πλέον είναι ποδοσφαιριστής της Ουρακάν με την οποία μετρά ήδη τέσσερις εμφανίσεις. Ακόμα όμως δεν έχει... ματώσει τα δίχτυα, με την "globo" να έχει με τον ίδιο στην σύνθεση της δυο ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη.

Το τρίποντο ήρθε τα ξημερώματα του Σαββάτου κόντρα στην Εστουδιάντες με 1-0, με τον Τσάβες να περνά στον αγωνιστικό χώρο στο 71ο λεπτό. Στην Ουρακάν πάντως έχει για συμπαίκτες δυο γνώριμους μας από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Κάρλος Αραούχο (ΑΕΚ, δεξί μπακ) και τον Ίσραελ Νταμόντε (Αστέρας, μέσος). Ειδικότερα ο τελευταίος πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις, έστω και στα 36 του χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK