Τα "γαλλικά" του Γκαρσία στον Μίχελ και η ατάκα-φωτιά του Λάζαρου σε οπαδό!

Γιατί απασφάλισε ο Πάμπλο Γκαρσία για τον Λούμπος Μίχελ και τι του καταλογίζει; Τι είπε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε οπαδό της ΑΕΚ την Τρίτη; Γιατί ο Γιαννίκογλου μεταγράφηκε στην ΑΕΚ χωρίς τη μεσολάβηση ατζέντη. Αυτά και άλλα πολλά από τις παρασκηνιακές στήλες του αθλητικού Τύπου.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Πάμπλο Γκαρσία EUROKINISSI

ΤΟ... "ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ..." ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΕΛ

"Θέλω να μιλήσω με τον πρόεδρο και έχω να του πω πολλά..." φέρεται να ενημέρωσε συνεργάτες του Ιβαν Σαββίδη, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Πάμπλο Γκαρσία. Και σύμφωνα με τον Κλικαδόρο της livesport ο Ουρουγουανός προπονητής της Κ20 του “δικεφάλου” έχει πολλά... ράμματα για την γούνα του Λούμπος Μίχελ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής είναι το κεντρικό πρόσωπο απο την ατάκα του Πάμπλο “ υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΠΑΟΚ που δεν αγαπούν την ομάδα”! Τι έχει κάνει στον Γκαρσία ο Μίχελ; Παρεμβάσεις στο έργο του, ζητώντας του να βάλει να παίξουν παιδιία που ήθελε ο Σλοβάκος να προωθήσει. “Άγνωστο για ποιο λόγο...” όπως επισημαίνει η στήλη... Νεγάλο ενδιαφέρον έχει και η απάντηση του κόουτς της Κ20, στον ενδιάμεσο που του μετέφερε τις εντολές του Μϊχελ. “Πες του να πάει να...”, σε άπταιστα ελληνικά...

Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

Μένουμε livesport και συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπου ανακαλύψαμε το απόλυτο παρασκήνιο της Λαζαροϊλιάδας που... βιώνουμε. Την Κυριακή,επομένη του Τελικού, ο Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Εκεί σύμφωνα με το δημοσίευμα συνομίλησε και με οπαδό της ΑΕΚ,που τον ...πείραξε λέγοντάς του : "ήρθες να περάσεις ιατρικά για τον Ολυμπιακό”! Ο Λάζαρος το αρνήθηκε, λεγοντάς του πως πήγε για λογαριασμό της Εθνικής Ελλάδας (διαγνώστηκε με πρόβλημα στη μέση και αποκλείστηκε από την αποστολή για το φιλικό με την Σαουδική Αραβία). Για να ακολουθήσει, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της καλής εφημερίδας ο διάλογος:

Το θέμα είναι αν έφευγες από την ΑΕΚ να πας σε καλύτερη ομάδα και όχι στην τρίτη της βαθμολογίας...

"Κράτα το αυτό...Να δούμε τι θα κάνει η ΑΕΚ χωρίς εμένα..."

ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Σειρά παίρνει ο agent Greek της SPORTIME και μια έγκυρη στήλη που σέβεται τον εαυτό της δεν θα μπορούσε να έβγαινε χωρίς... Λάζαρο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Αντώνης Αποστολόπουλος ναι μεν είναι στο deal με τον Ολυμπιακό αλλά η μεταγραφή του Χριστοδουλόπουλου στους “ερυθρόλευκους” αποτέλεσε επιθυμία του παίκτη. “Ο Λάζαρος έχει σε τεράστια εκτίμηση κι αγάπη τον μανατζερ του, τον Αποστολόπουλο, αλλά αν δεν το ήθελε ο ίδιος δεν θα έφευγε από την ΑΕΚ...” αναφέρει χαρακτηριστικά. Λεπτομέρεια από την ίδια στήλη : στον Λάζαρο δεν άρεσε καθόλου που η ΑΕΚ άφησε απέξω στο τότε deal τον μάνατζερ του (Αποστολόπουλο), στο οποίος δεν πλήρωσε τις προβλεπόμενες commision, όπως κάνει ο Ολυμπιακός...

ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΤΖΕΝΤΗ ΤΟΥ...

Παίρνουμε μερικές ακόμη... τζούρες από aGent Greek της SPORTIME: ο Γιουσούφ αρέσει στον Ανιγκό, τον σκέφτεται για τον πανιώνιο αλλά οι 130.000 € που ζητάει τον καθιστούν πολύ δύσκολη περίπτωση. Ο Γιαννίκογλου, που θα είναι “αντί – Ανέστης” και ο 3ος κίπερ της ΑΕΚ, συμφώνησε με τον Λυμπερόπουλο... πετώντας έξω τον ατζέντη του. Σύμφωνα με την στήλη ο μάνατζερ Νίκος Ζαφειρόπουλος του είχε προτάσεις από Παναιτωλικό, Λεβαδειακό ενώ ενδιαφέρθηκε και ο Πανιώνιος αλλά ο παίκτης μίλησε και τα βρήκε με τον “Λύμπε” μόνος του...

ΟΙ ... ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΛΑΖΑΡΟΙ ΕΒΑΛΑΝ 260 ΓΚΟΛ!

Οι RED FILES του ΚΟΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ/ΓΑΥΡΟΣ θυμούνται με αφορμή την ανακοίνωση του Λάζαρου απο τον Ολυμπιακό πως οι επιθετικοί που προηγήθηκαν από τους “κιτρινόμαυρους” σημείωσαν συνολικά 260 γκολ. Ο Αλεξανδρής 173 γκολ, ο Τζιμπούρ 45, ο Οκάς 23 και ο Μπατίστα 19 γκολ! Όπως και ότι ένας πρώην “κιτρινόμαυρος”, ο Μανωλάς, έφερε στο Ταμείο του Ολυμπιακού 15 εκατομμύρια από την Ρόμα...

Ο ΦΕΤΦΑΤΣΙΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ... ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Στα υπόλοιπα οι RED FILES υποστηρίζουν πως “κλείδωσε” η επιστροφή του Γιαννιώτη αλλά και οτι ο Φετφατζίδης που ... κυκλοφορεί στην αγροά ελεύθερος προτιμάει τον Ολυμπιακό από την ΑΕΚ και η ... απόφαση είναι των “ερυθρόλευκων”. Γιατί από την μια μπορεί να είναι τα θέλω του παίκτη , από την ΄'άλλη όμως, υπάρχει ένας προγραμματισμός που λέει για τους εξτρέμ “Λάζαρος και δύο ξένοι”

Η ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ

Υπάρχει και ο Ευαγγελιστής του ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ/ΓΑΤΑ που γράφει για το παρασκήνιο του... ραντεβού που δεν έγινε την Δευτέρα, της πλευράς Λάζαρου με την πλευρά Μελισσανίδη. Αντιγράφουμε:

“Γράφτηκε πως ο Λάζαρος... έστησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προχθές το βραδύ, στο ραντεβού που είχαν για να τα βρουν. Οι πληροφορίες της στήλης κι από την μία κι από την άλλη πλευρά δεν επιβεβαιώνουν πως υπήρχε τέτοιο ραντεβού. Ο άσος που δεν μπορούσε να πάει λόγω ενός θέματος υγείας της κόρης του (για αυτό είχε πάρει άδεια και για την επομένη, χθες δηλαδή, που απουσίασε από την προπόνηση της ΑΕΚ) έτσι κι αλλιώς θα έστελνε τον ατζέντη του. Επίσης, ο Γιώργος Μελισσανίδηε και όχι ο Δημήτρης, ήταν που επεδίωξε κάποια στιγμή την Δευτέρα να συναντηθεί με τον Χριστοδουλόπουλο στο κότερο του, που είναι αραγμένο στον Φλοίσβο. Μια συνάντηση που θα είχε περισσότερο ανεπίσημο χαρακτήρα, σε μια προσπάθεια του γιου Μελισσανίδη να πείσει τον φίλο του Λάζαρο. Για όσους δεν το γνωρίζουν οι δύό τους είχαν πολύ καλή σχέση και έκαναν παρέα...”

News 24/7

24MEDIA NETWORK