Παρολίγον...Περιστεριώτης ο Μολίνς

Πριν ο Γκιγέρμο Μολίνς υπογράψει τον Ιανουάριο στον Παναθηναϊκό, ο Ατρόμητος όχι μόνο τον είχε προσεγγίσει αλλά είχε βρει και κοινό τρόπο με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπούν.

Παρολίγον...Περιστεριώτης ο Μολίνς

Αργά αλλά σταθερά ο Γκιγέρμο Μολίνς κερδίζει την εμπιστοσύνη του Μαρίνου Ουζουνίδη αλλά και τη συμπάθεια των φίλων του Παναθηναϊκού.

Ουσιαστικά, ο Σουηδός με τις ρίζες από την Ουρουγουάη ήταν η μοναδική μεταγραφή που έκανε ο Νίκος Λυμπερόπουλος όσο κράτησε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στους "πράσινους" (ο Κουρμπέλης ήταν επιλογή Ουζουνίδη).

Και όμως, πρώτη για τον Μολίνς ενδιαφέρθηκε άλλη ελληνική η ομάδα η οποία έφτασε μάλιστα πολύ κοντά στην απόκτησή του. Η ομάδα αυτήν ήταν ο Ατρόμητος.

Το γραφείο που εκπροσωπεί τον Σουηδό είχε προτείνει τον πελάτη του ήδη από τα τέλη του Δεκέμβρη και οι άνθρωποι του Ατρομήτου συγκέντρωσαν καλές πληροφορίες για τον παίκτη.

Οι δύο πλευρές μπήκαν σε διαπράγματευση, σχεδόν συμφώνησαν αλλά την τελευταία στιγμή ο Μολίνς έκανε πίσω. Πολύ αργότερα, στα τέλη του Ιανουαρίου, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK