Πέρασε "ξώφαλτσα" από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καταλήγει σε γνώριμα λημέρια...

Ο Ρεμί Καμπελά έπαιξε για τελευταία φορά με τη Μαρσέιγ. Ο μεσοεπιθετικός που απασχόλησε τον Ολυμπιακό ωσότου... μαθευτεί η τιμή του καταλήγει στη Σεντ Ετιέν, στην οποία έπαιξε πέρυσι δανεικός.

Marseille's Remy Cabella, right, during the League One soccer match between Marseille and Angers, at the Velodrome Stadium, Friday, March 10, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Ρεμί Καμπελά AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Το φιλικό 5-2 από την Μπόρνμουθ ήταν η τελευταία "πικρή" γεύση του Ρεμί Καμπελά από τη Μαρσέιγ.

Όπως μεταδίδεται στη νότια Γαλλία, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός γυρίζει να παίξει στη Σεντ Ετιέν, στην οποία πέρυσι μέτρησε 27 συμμετοχές (με 7 γκολ) ως δανεικός από την Ολυμπίκ, αφού δεν υπολογίζεται από τον Ρουντί Γκαρσιά.

Στο ματς του Σαββάτου έπαιξε στο τελευταίο 20λεπτο ως αλλαγή του δεξιού μπακ Σακάι, δείγμα του ότι περισσεύει στο ρόστερ.

Μέχρι τα μέσα της νέας εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση, για την οποία οι "στεφανουά" είχαν καταθέσει πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Ήταν ένα ποσό που δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση ν' αγγίξει στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός, ο οποίος ρώτησε να μάθει για τον Καμπελά. Έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει τόσο ως επιτελικός (η κανονική θέση του) όσο και ως ακραίος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK