To like του Ολυμπιακού στον Περάσοβιτς και το αουτσάιντερ...

Τα πηγαδάκια στο Βελιγράδι μίλησαν και όλα κατέληγαν στο ίδιο όνομα: Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Ο Ολυμπιακός λέγεται ότι έχει πατήσει Like στην περίπτωσή του αλλά μέχρι εκεί. Ποιο είναι το άλλο όνομα.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Περάσοβιτς Εφές EUROKINISSI

Στα Final-4 κυκλοφορούν πάντα οι καλύτερες πληροφορίες, λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι μαζεύεται σε μία πόλη όλη η αφρόκρεμα του αθλήματος (μαζί με τους ατζέντηδες και τους δημοσιογράφους).

Τι έπιασαν οι... κεραίες μας στο Βελιγράδι; Ότι ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει ένα -προς το παρόν- πλατωνικό φλερτ με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς!

Ο Κροάτης προπονητής κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στην Εφές και προφανώς είναι σε θέση να ακούσει προτάσεις από κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα.

Ψάχνει ο Ολυμπιακός προπονητή; Επισήμως, κι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, όχι. Ανεπισήμως ουδείς μπορεί να εμποδίσει τον οποιονδήποτε να βολιδοσκοπήσει την αγορά και να ανιχνεύει προθέσεις και... διαθεσιμότητες.

Οπότε κρατήστε το όνομα του Περάσοβιτς για το καλοκαίρι. Μαζί με άλλο ένα. Εκείνο του Σάσα Ομπράντοβιτς, του προπονητή της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Όλα αυτά βέβαια σε περίπτωση που δεν συνεχίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και μόνο τότε. Μέχρι εκείνη τη στιγμή βέβαια, έχουμε καιρό...

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK