Περιμένουν συγγνώμη στον Ολυμπιακό

Μπορεί για τον Σάντος και τους παίκτες να θεωρείται λήξαν το θέμα του επεισοδίου του Κατσουράνη με τον Μανιάτη, αλλά στον Ολυμπιακό δεν το βλέπουν έτσι.

Περιμένουν συγγνώμη στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Για τον Φερνάντο Σάντος το θέμα Κατσουράνη-Μανιατη θεωρείται λήξαν. Στη συνέντευξή του στο Contra.gr ήταν απόλυτος: "Για μένα το θέμα έχει τελειώσει, γιατί είμαι σίγουρος πως δεν θα ξαναγίνει".Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μάλιστα ξεκαθάρισε πως το μόνο που θα πει στους παίκτες είναι το εξής: "Τελείωσε και ας γυρίσουμε στο οικογενειακό κλίμα που είχαμε και έχουμε. Αν κάποιος δεν θέλει, θα φύγει".

Για κάποιους άλλους όμως το πράγμα δεν είναι τόσο απλό. Οι πληροφορίες λένε πως για την πλευρά του Ολυμπιακό το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό. Οι ερυθρόλευκοι περίμεναν μια συγγνώμη απ'την πλευρά του Κατσουράνη, αφού τον θεωρούν τον βασικό υπαίτιο του επεισοδίου.

Ο διεθνής μέσος τοποθετήθηκε για το θέμα λέγοντας τα εξής: "Είναι οικογενειακό θέμα, μπορεί και να έχει λυθεί και να μην το γνωρίζετε, δεν αξίζει να στεκόμαστε άλλο, είναι ασήμαντο, Είμαστε στο ίδιο δωμάτιο με τον Γιάννη και δεν θα επηρεάσει σε κάτι. Κάναμε λάθος, το παραδεχόμαστε και προχωράμε".

Σαφέστατη παραδοχή λάθους, αλλά όχι η συγγνώμη που θέλουν οι ερυθρόλευκοι. Έτσι βλέπουν ακόμα το θέμα στον Ολυμπιακό και δεν έχουν καλυφθεί σ'αυτό που περίμεναν απ'τον Κατσουράνη. Μένει να δούμε αν στις επόμενες μέρες, με αφορμή και την έναρξη της προετοιμασίας για το Μουντιάλ και μακριά απ'τη Θεσσαλονίκη, θα υπάρξει τοποθέτηση του Κατσουράνη που θα "ικανοποιήσει" την πλευρά του Ολυμπιακού, για να κλείσει και αυτή η πτυχή της ιστορίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK