Πέσιμο στον "Αρειανό" και "νέο-ΠΑΟΚτσή" Γραμμένο!

Η παρουσία του Βαγγέλη Γραμμένου στο ΑΠΘ... κινητοποίησε τους οπαδούς του Ηρακλή, οι οποίοι εισέβαλαν στην αίθουσα και του επιτέθηκαν φραστικά. Η δηλωμένη συμπάθειά του στον Άρη, η στήριξή του από τον ΠΑΟΚ για να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ και ο... υποβιβασμός του "Γηραιού" οι αιτίες.

Πέσιμο στον "Αρειανό" και "νέο-ΠΑΟΚτσή" Γραμμένο!
EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Γραμμένος μέσα στην ίδια του την πόλη τα “άκουσε” για τα καλά, από περίπου 15 οπαδούς του Ηρακλή, που τον περίμεναν σε αίθουσα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Θέλησαν έτσι να εκφράσουν τα παράπονά τους για τον υποβιβασμό της ομάδας τους το περασμένο καλοκαίρι, παρότι είχε κερδίσει την παραμονή της στην Super League μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, αμέσως μετά το τέλος της πρώτης του συνέντευξης Τύπου, που έγινε στο “Μακεδονία Παλάς” , αποχώρησε για το ΑΠΘ, προκειμένου να τοποθετηθεί σε ημερίδα που είχε για θέμα της την πρόληψη του προκαθορισμού των αποτελεσμάτων αγώνων.

Οι οργανωμένοι του Ηρακλή έχουν πολλάκις τοποθετηθεί εναντίον τόσο του προεδρείου της Σούπερ Λιγκ όσο και της ΕΠΟ, θεωρώντας πως μετέτρεψαν τον Ηρακλή σε εξιλαστήριο θύμα, εφαρμόζοντας τους νόμους για τους οποίους σε άλλες περιπτώσεις έβρισκαν “παράθυρα” και απέφευγαν την εφαρμογή τους.

“Ήρθε να μας μιλήσει η ΕΠΟ για τα στημένα; Η ΕΠΟ; Εσείς, που βγάζετε αποφάσεις μόνο εναντίον του Ηρακλή;” ειπώθηκε μεταξύ άλλων από τους οπαδούς του “Γηραιού”, ενώ κατηγόρησαν ευθέως τον νυν πρόεδρο της Ομοσπονδίας για τις σχέσεις τους με τις άλλες δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης!

Τελικά ο Βαγγέλης Γραμμένος, έχει “απασχολήσει” και τους τρεις “μεγάλους” της Θεσσαλονίκης. Παλαιότερα δεν είχε κρύψει την συμπάθειά του για τον Άρη, προσφάτως είχε τη στήριξη του ΠΑΟΚ στις εκλογές της ΕΠΟ ενώ σήμερα του την... έπεσαν λεκτικά οι οπαδοί του Ηρακλή.

ΙΒΜ

News 24/7

24MEDIA NETWORK