Πετάει, πετάει... ο Σαββίδης!

Μετά την αγορά των σημάτων του "Έθνους", του "Έθνους της Κυριακής" και της "Ημερησίας", ο Ιβάν Σαββίδης έκανε και δεύτερο επιχειρηματικό... χτύπημα με σκοπό αυτή τη φορά να κατακτήσει τους... αιθέρες!

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
savidis EUROKINISSI SPORTS

Ο Πόντιος επιχειρηματίας μπήκε δυναμικά το 2017 στο χώρο των ΜΜΕ εξαγοράζοντας πριν λίγους μήνες μεγάλο ποσοστό από το MEGA channel, ενώ πλέον στα χέρια του βρίσκονται και τίτλοι εφημερίδων!

"Έθνος", του "Έθνος της Κυριακής" και "Ημερησία" ανήκουν στην Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δεν σταματάει τις επιχειρηματικές του κινήσεις και πλέον έχει σκοπό να μπει δυναμικά και στην αεροναυτιλία.

Πλέον σύστησε τη δική του αεροπορική εταιρία που ονομάζεται "Northern Wings", η οποία έχει μόλις ένα ελικόπτερο στο στόλο της (το προσωπικό του ελικόπτερο), όμως μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνει κινήσεις με σκοπό να αποκτήσει περισσότερα αεροσκάφη.

Ρόλο πρόεδρου και διευθύνοντα συμβούλου ανέλαβε ο CEO της Dimera και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αρτούρ Νταβιντιάν, αντιπρόεδρος είναι η πιο στενή συνεργάτιδα του ομογενούς επιχειρηματία, Μαρία Γκοντσάροβα, και μέλος ο νομικός του σύμβουλος Κώστας Φωτιάδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK