Πήρε τα πάνω της χωρίς τον Μοράις η Αντάλιασπορ

Ο Ζοζέ Μοράις άφησε την Αντάλιασπορ στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Τουρκία, η οποία χωρίς τον Πορτογάλο δείχνει να ανακάμπτει πετυχαίνοντας τις δυο πρώτες νίκες της στο πρωτάθλημα!

Πήρε τα πάνω της χωρίς τον Μοράις η Αντάλιασπορ

Χωρίς νίκη παραμένει στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ με τον Πορτογάλο τεχνικό στο τιμόνι της ( 2 ισοπαλίες, 1 ήττα). Σίγουρα δεν φέρει μεγάλη ευθύνη για τα ατυχή αποτελέσματα, αφού έχει κληθεί να δώσει μία σειρά δύσκολων αγώνων σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να γνωρίζει καλά την ομάδα.

Η προηγούμενη ομάδα του, πάντως, φαίνεται να ανακάμπτει λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο. Αναφερόμαστε στην Αντάλιασπορ, η οποία βρισκόταν στην τελευταία θέση όταν παραιτήθηκε ο Μοράις και πλέον σκαρφάλωσε στην βαθμολογία.

Ο Πορτογάλος έφυγε μετά την ήττα με 3-1 από την Γαλατάσαραϊ ( δεν είχε νίκη φέτος στο πρωτάθλημα) και την κόντρα του είχε με τον Ετό. Από τότε οι Τούρκοι μετρούν δυο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με τον Καμερουνέζο στράικερ, μάλιστα, να μετρά δυο γκολ και μία ασίστ σε αυτό το διάστημα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK