Ποια... μπιγκφοράτη ομάδα ρώτησε για Μολέδο, Κουρμπέλη, Χουλτ

Ποιος είναι ο Έλληνας αμυντικός που έριξε... χυλόπιτα σε ανανέωση συμβολαίου για τα μάτια της Μπουντεσλίγκα. Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ θα μοιραστούν οι παίκτες της ΑΕΚ αν πάρουν πρωτάθλημα και ποια ομάδα της "big 4" έχει βάλει στο... μάτι πρωτοκλασάτους παίκτες ανταγωνιστή. Όλα τα παρασκήνια της ημέρας.

Ποια... μπιγκφοράτη ομάδα ρώτησε για Μολέδο, Κουρμπέλη, Χουλτ
moledo hult likogiannis mak

ΤΟ ΠΡΙΜ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Μπορεί μέχρι και η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου να έγινε, αλλά τις προηγούμενες ημέρες υπογράφηκε ο εσωτερικός κανονισμός στην ΑΕΚ. Από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Sportime”, είναι τα πριμ πρωταθλήματος και Κυπέλλου που προβλέπονται για τους “κιτρινόμαυρους”. Αν σηκώσουν την πρωταθληματική κούπα θα πριμοδοτηθούν με 1 εκατομμύριο ευρώ. Αν... συμβιβαστούν με την κυπελλική τα μισά, δηλαδή 500.000. Επισήμανση: αυτά είναι τα επίσημα πριμ αφού λογικά θα υπάρχει και... πριμ Μελισσανίδη.

Η... ΒΕΝΤΕΤΑ ΤΟΥ “ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ” ΜΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΙ 4 “ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ”

Πάμε τώρα στον “Τρελό του χωριού”, τηςSportday, ο οποίος αποκαλύπτει “βεντέτα” μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκου, που μπορεί να επηρεάσει και μελλοντικές μεταγραφικές υποθέσεις!! Σύμφωνα, λοιπόν, με την παρασκηνιακή στήλη είναι πολλοί εκείνοι στο “δικέφαλο” που κατηγορούν τους “πράσινους” επειδή... “αδράνησαν στην περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, αν και κατά πως λένε, είχαν έννομο συμφέρον να κυνηγήσουν την τιμωρία του επειδή κτύπησε τον Ζαμπράνο”.

Το εύλογο ερώτημα βέβαια είναι γιατί να προχωρήσει σε τέτοια καταγγελία ο ΠΑΟ από την στιγμή που δεν την έκανε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ! Σαφή απάντηση δεν υπάρχει, αν και σύμφωνα με το δημοσίευμα όλα ξεκινάνε από την βεντέτα που άνοιξε την περασμένη σεζόν μεταξύ των δυο ομάδων - ΠΑΕ. Το... ζουμί του θέματος βρίσκεται στον επίλογο, αφού αποκαλύπτεται πως ο ΠΑΟΚ ζήτησε από συγκεκριμένο ατζέντη να τους ενημερώσει για όλες τις ρήτρες που υπάρχουν σε παίκτες του ΠΑΟ που λήγουν τα συμβόλαιά τους, είναι για πώληση ή θεωρούνται... επικίνδυνοι να κάνουν προσφυγή; Οι στόχοι; Χουλτ, Κουρμπέλης, Μολέδο, Κουλιμπαλί...

ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Η... ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Στα Παρασκήνια της “Sportime” υπάρχει και θέμα για τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη, τον καλύτερο αριστερό μπακ του αυστριακού πρωταθλήματος τον τελευταίο 1,5 χρόνο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα.

Η είδηση βέβαια είναι πως ο διεθνής Έλληνας δεν δέχτηκε την πρώτη πρόταση ανανέωσης συμβολαίου (λήγει το καλοκαίρι του 2018) που του έκανε η Στουρμ Γκράτς, με αποδοχές κοντά στα 200 χιλιάρικα (καθαρά). Σύμφωνα, λοιπόν, με την “Sportime” ο Λυκογιάννης καλοβλέπει την προοπτική της Μπουντεσλιγκα, ενώ η Ινγκολσταντ ( της 2ης κατηγορίας στην Γερμανία) τον έχει τσεκάρει σε 4 ματς...

Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ... ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΑΚ ΣΕ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Σύμφωνα, με την Livesport, υπήρξε θερμό επεισόδιο στην Τούμπα. Μεταξύ Λουτσέσκου – Μακ, δύο ημέρες μετά την Κυπελλική αναμέτρηση με την Λαμία! Όλα ξεκίνησαν από την ... “διαμαρτυρία του Σλοβάκου στον Ρουμάνο γιατί δεν τον βάζει στην ενδεκάδα.

Κάποια στιγμή η κουβέντα ξέφυγε και οι τόνοι ανέβηκαν! Τι έγινε μετά; Στα ματς με Ολυμπιακό κι Απόλλωνα Πόντου ο Μακ ήταν κανονικά στην ενδεκάδα...”!

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΜΠΙΓΚΦΟΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥWYSCOUT

Το διήμερο 7 και 8 Νοεμβρίου θα μαζευτεί κόσμος και κοσμάκης (δηλαδή εκπρόσωποι ομάδων από όλο τον πλανήτη καιFΙFAagents) στο Στάμφορντ Μπρίτζ του Λονδίνου. Όχι για να δουν την Τσέλσι αλλά για να πάρουν μέρος στο παγκόσμιο φόρουμ τουWyscout.

Για τους αδαείς τοWyscoutείναι μια ιταλική ιστοσελίδα μέσω της οποίας ομάδες και μάνατζερ (που πληρώνουν για να γίνουν μέλη), μπορούν να μελετήσουν αναλυτικά τα στοιχεία παικτών από όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου. Εκτός από βιογραφικά, στατιστικά μπορούν να τους δουν και σε αγώνες που έχουν βιντεοσκοπηθεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν και ματς πρωταθλημάτων Κ20. ΟΙ συμμετέχοντες στο φόρουμ ανταλλάσσουν απόψεις για αγοραπωλησίες παικτών ενώ γίνονται και συζητήσεις – συνεργασίες στο περιθώριο του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την στήλη “Πληροφοριοδότης” της “Ώρας” από την Ελλάδα έχουν δηλώσει συμμετοχή ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη ενώ έκπληξη αποτελεί ότι μέχρι στιγμής ... “δεν έχει κάνει κράτηση ο Ολυμπιακός", που παραδοσιακά ήταν από τις ελληνικές ομάδες που φρόντιζε να δίνει πιστά το παρών στα φόρουμ τουWyscout.

ΟΙ 5 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Σύμφωνα, πάλι, με την Sportday, επισήμως από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησαν προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν δικοί τους σκάουτς το ντέρμπι, πέντε (5) ευρωπαϊκές ομάδες. Συγκεκριμένα, Μάντσεστερ Γιουναιτεντ (γράφτηκε σε άλλα Μέσα για χάρη των Ενγκελς και Ανδρούτσου), Μάλαγα, Βασιλεία, Τραμπζονσπορ και Αλάνιασπορ. Όπως στα επίσημα του “Απόστολος Νικολαίδης” θα βρίσκεται και ο Σκίμπε με τους συνεργάτες του στην Εθνική Ελλάδας...

TA... KΙΛΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Και κλείνουμε με την εφημερίδα “Γάτα”, σύμφωνα με δημοσίευμα της οποίας ο Νικολάου απασχολεί και θα συνεχίσει την μεγάλη πιάτσα των ξένων σκάουτς, όσο τουλάχιστον παίρνει ματς στον Ολυμπιακό Θα πρέπει βέβαια να προσέξει γιατί άνθρωποι ξένης ομάδας που τον σκάναραν στο Καμπ Νόου, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έμειναν με την εντύπωση πως είναι... υπέρβαρος (μιλούσαν ασφαλώς για...ποδοσφαιρικά κιλάκια)!!

News 24/7

24MEDIA NETWORK