Ποιο NBA; Ο Αντετοκούνμπο παίζει... FIFA!

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ στο NBA, όμως παραμένει μεγάλο φαν του... FIFA! Δείτε τη συλλεκτική έκδοση που του έστειλε η EA Sports (φωτογραφία).

Milwaukee Bucks' Malcolm Brogdon slaps hands with teammate Giannis Antetokounmpo during the second half of an NBA basketball game against the Portland Trail Blazers, Saturday, Oct. 21, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Tom Lynn)
Milwaukee Bucks' Malcolm Brogdon slaps hands with teammate Giannis Antetokounmpo during the second half of an NBA basketball game against the Portland Trail Blazers, Saturday, Oct. 21, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Tom Lynn) AP

Το νέο FIFA κυκλοφόρησε και αρκετοί φαν της σειράς έχουν ήδη "φάει" αρκετές ώρες από τη ζωή τους, δοκιμάζοντας τα νέα... κόλπα της φετινής έκδοσης.

Όπως φαίνεται και ο Giannis είναι μέσα σε αυτούς με την EA μάλιστα να του στέλνει σε πακέτο το παιχνίδι, μαζί με διάφορα καλούδια.

Την έκδοση "Κριστιάνο Ρονάλντο", ένα χειριστήριο για το Playstation, μία φανέλα (ή κάτι σε ρουχισμό) με το όνομα του και μία κάρτα με το πρόσωπο του Έλληνα άσου και τα χαρακτηριστικά του.

Ποιο NBA; Ο Αντετοκούνμπο παίζει... FIFA!

News 24/7

24MEDIA NETWORK