Ποιον βασικό βάζει στο ψυγείο ο Λεμονής

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πάουλο Μπέντο ετοιμάζεται να παρακολουθήσει για δεύτερη φορά παιχνίδι του Ολυμπιακού από τον πάγκο. Ποιος είναι ο διεθνής ποδοσφαιριστής που δεν έχει κερδίσει τον Τάκη Λεμονή και γιατί συμβαίνει αυτό. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο του Contra.gr.

Ποιον βασικό βάζει στο ψυγείο ο Λεμονής

Πέντε προπονητές έχουν φορέσει την ερυθρόλευκη φόρμα από την αρχή της χρονιάς. Ο Μάρκο Σίλβα δεν έκανε ούτε προπόνηση, λόγω της ξαφνικής του παραίτησης, Βίκτορ Σάντσεθ και Βασίλης Βούζας μέτρησαν μέρες στον κόκκινο πάγκο, ενώ ο Πάουλο Μπέντο έμεινε αρκετά περισσότερο.

Τώρα τα ηνία βρίσκονται στα χέρια του Τάκη Λεμονή, ο οποίος στο σύντομο διάστημα της παρουσίας του, έχει το δικό του σκεπτικό και δείχνει να μην εμπιστεύεται, ως βασικό επιλογή, ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία της ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν.

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, ο Ταρίκ Ελιουνούσι δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά, ενώ σύμφωνα και με την πρόβα της Τρίτης, μάλλον θα καθίσει στον πάγκο και στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Ο Νορβηγός διεθνής εξτρέμ επέστρεψε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας από την πατρίδα του κι έσπευσε, μάλιστα, να κάνει διευκρινιστική δήλωση, σχετικά με όσα γράφθηκαν για την απόλυση του Μπέντο και του αποδόθηκαν από τοπικά ΜΜΕ.

Είναι σαφές, πάντως, ότι τα κριτήρια του Τάκη Λεμονή έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το αγωνιστικό πλάνο, καθώς δείχνει να πιστεύει περισσότερο στον Μάρκο Μάριν, παρότι ο Ελιουνούσι έχει αγωνιστεί ως τώρα από το ξεκίνημα της σεζόν σε 32 επίσημα παιχνίδια της ομάδας. Μπορεί ο Γερμανός να μην είχε σταθερή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα της περιόδου, ωστόσο, ο κόουτς θεωρεί πως έχει καλύτερη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και γενικά ότι είναι πιο ποιοτικός με την μπάλα στα πόδια. Άρα και πιο χρήσιμος στο επιθετικό σκέλος.

Φαίνεται, λοιπόν, πως τον προτιμά περισσότερο κι αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, θα ξεκινήσει και κόντρα στον ΑΟΚ με παρτενέρ τον Σεμπά, ο οποίος εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής και θα πάρει τη θέση του πιτσιρικά Ανδρούτσου.

Ένας άλλος λόγος για το παρκάρισμα του Ταρίκ στον πάγκο έχει να κάνει και με τη συσσωρευμένη κόπωση. Από την άλλη πλευρά, έχει συμπεριληφθεί και τις δύο φορές στη 18άδα άρα υπάρχει ενδεχόμενο να τον δούμε είτε στην Κέρκυρα, ως αλλαγή, είτε σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια ακόμη και ως βασική επιλογή.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Ελιουνούσι σέβεται απολύτως τις αποφάσεις του προπονητή και μάλιστα στον αγώνα με τον Πλατανιά παρότι δεν έπαιξε καθόλου, πανηγύρισε σαν τρελός με τους συμπαίκτες του τα δύο γκολ της ομάδας.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK