Ποιος Άρης; Αλλού παίζει ο Αβραάμ

Τα 102 κιλά του Μπουγκέρα που τον στέλνουν στην πόρτα της εξόδου από τον Άρη δίνοντας έτσι τροφή για το “σενάριο Παπαδόπουλου”. Τι ισχύει με τον ελεύθερο 32χρονο στόπερ, τι λένε οι “κίτρινοι”, ποιες ομάδες περιμένει ο άσος. Το Contra.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ποιος Άρης; Αλλού παίζει ο Αβραάμ
avraam papadopoulos

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος... κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στην αγορά αφού το συμβόλαιό του με την ιαπωνική Τζουμπίλο Ιβάτα (13 ματς πρωταθλήματος -1γκολ) δεν ανανεώθηκε. Μάλιστα την περασμένη Κυριακή βρέθηκε στο “Καραϊσκάκης” και παρακολούθησε το Ελλάδα – Βοσνία Ερζεγοβίνη, κάτι που προφανώς έδωσε...λαβή για μεταγραφικά σενάρια σε ΜΜΕ και όχι μόνο.

Πόσο μάλλον στον οργανισμό Άρης. Ο Αβραάμ από εκεί ξεκίνησε την καριέρα του ενώ οι “κίτρινοι” αναμένεται να βγουν στο χειμερινό παζάρι για έμπειρο- ηγέτη – όνομα στόπερ αφού ο Αλγερινός Μπουγκέρα που ήρθε τον Σεπτέμβρη μάλλον... αποχαιρετάει!!

Το Contra.grέψαξε κατά πόσο έχει βάση το δημοσίευμα του “pressaris”που έφερε στο προσκήνιο την... υποψηφιότητα Αβραάμ Παπαδόπουλου για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ΑΛΛΑ και τι συμβαίνει με την υπόθεση Μπουγκέρα. Έχουμε και λέμε:

1ον) από τον Άρη διέψευδαν πως υπάρχει κάτι, ακόμη και σε... φιλολογικό επίπεδο, με τον Αβραάμ . Ούτε μια προσέγγιση ή έστω μια πρώτη βολιδοσκόπηση!! Δεν θα μπορούσαν πάντως να κάνουν και διαφορετικά, όσο υφίσταται η εκκρεμότητα με το συμβόλαιο του Μπουγκέρα.

2ον) από το περιβάλλον του Παπαδόπουλου υποστηρίχθηκε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν από τον Άρη, ούτε δέχθηκε κάποια όχληση, στο συγκεκριμένο τάιμινγκ. Η τελευταία φορά ήταν στις αρχές του χρόνου, όταν ο Θόδωρος Καρυπίδης τον είχε σκεφθεί για μεταγραφή – δώρο στον Άρη. Επιπλέον, αυτή την στιγμή προτεραιότητα του Αβραάμ είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό αφού από την Ελλάδα δεν... βλέπει φως. Τουλάχιστον αν δεν προκύψει κάτι άκρως ελκυστικό από ελληνικής πλευράς. Αυτό πάντως δεν μπορεί να είναι από τηνFootball Leagueόσο κι αν μετράει ως μέγεθος ο Άρης, τώρα λογικά θα αποτελέσει την τελευταία του επιλογή.

3ον) ο Μπουγκέρα οδηγείται στην έξοδο αφού και στον Άρη άλλα περίμεναν από έναν άσο με το δικό του βιογραφικό (και αρχηγό της εθνικής Αλγερίας) και ο ίδιος μάλλον αλλιώς τα περίμενε ερχόμενος στην Θεσσαλονίκη (σίγουρα... τρόμαξε και από όσα συνέβησαν στο ματς με τον Αιγινιακό). Σύμφωνα με τον αστικό μύθο ο Μπουγκέρα ήρθε 102 κιλά στον Άρη αλλά παρά την ...δίαιτα που ακολουθεί δεν έχει πέσει πολύ από τα 100! Κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο και χρεώνεται στα μείον του Αλγερινού.

Ε.ΜΙΧ

News 24/7

24MEDIA NETWORK