Ποιος παίκτης "γυάλισε" σε Ολλανδό scout στο Ηρακλής - Πανιώνιος!

Την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Πανιώνιο παρακολούθησε παλαίμαχος διεθνής Ολλανδός και νυν scout, ο οποίος εστίασε το ενδιαφέρον σε έναν συγκεκριμένο παίκτη!

Ποιος παίκτης "γυάλισε" σε Ολλανδό scout στο Ηρακλής - Πανιώνιος!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το βράδυ του Σαββάτου (1/10) ο Ηρακλής τέθηκε αντιμέτωπος με τον Πανιώνιο στο Καυτανζόγλειο. Στα επίσημα του σταδίου βρέθηκε ένας "εκλεκτός" επισκέπτης, σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr.

Πρόκειται για τον 52χρονο παλαίμαχο διεθνή Ολλανδό στόπερ, Σταν Φαλκς, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τη δράση δραστηριοποιήθηκε ως scout στην Αϊντχόφεν, ενώ έως και σήμερα έχει συνεργασία με τις μεγάλες ομάδες του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Τον Ιούνιο του 2011, μάλιστα, ο Φαλκς βρέθηκε πολύ κοντά στο να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, δίχως να καρποφορήσουν οι επαφές (είχε γίνει ραντεβού με τους Γόντικα και Πολέμη). Αυτή την εποχή ο άλλοτε παίκτης της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ο οποίος παρεμπιπτόντως φόρεσε 20 φορές τη φανέλα των "Οράνιε", έχει ιδρύσει δική του εταιρεία scouting.

Ταξιδεύει σε χώρες της Ευρώπης, παρακολουθεί παιχνίδια και αν κάποιος παίκτης τού κεντρίσει το ενδιαφέρον, το προτείνει στις ομάδες της χώρας του, οι οποίες ακολούθως θα κινήσουν τις διαδικασίες για να στείλουν δικούς τους ανθρώπους για επιπλέον "σκανάρισμα".

Ο Φαλκς λοιπόν (είναι ανεπίσημα τεχνικός διευθυντής της Φένλο, ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του) είδε το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Και μπορεί τις εντυπώσεις να έκλεψαν οι Ιρανοί του Πανιωνίου, Ανσαριφάρντ και Μασούντ, αλλά ο ποδοσφαιριστής που του "γυάλισε" περισσότερο από τους άλλους ήταν ο Ταξιάρχης Φούντας. Ο 21 ετών εξτρέμ αγωνίστηκε μέχρι το 88', όταν και αντικαταστάθηκε από τον Ολαϊτάν.

Καλά λόγια όμως είχε να πει και για παίκτες του Ηρακλή, όπως τον Κούρο, τον Κυριακίδη και τον Ρούσσο.

Δ.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK