Ποιος πήγε τον Ιωαννίδη στη Ντόρτμουντ;

Εντελώς ξαφνικά, πριν από μερικές ημέρες, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Ολυμπιακός ανακοίνωσαν με διαφορά μερικών ωρών τον δανεισμό του Νίκου Ιωαννίδη στον γερμανικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2016, για ενάμιση χρόνο δηλαδή.

Ποιος πήγε τον Ιωαννίδη στη Ντόρτμουντ;

Πολλοί αναρωτήθηκαν από πού κι ως πού η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επέλεξε τον 20χρονο επιθετικό, ο οποίος πέρυσι είχε αγωνιστεί στη Χάνσα Ροστόκ, ενώ στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου μετακινήθηκε –πάντα ως δανεικός- στην Ολλανδία και την Τσβόλε.

Επειδή όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, η λύση του κουίζ είναι πολύ απλή για όσους γνωρίζουν το παρασκήνιο. Τη δουλειά έκανε ο πρώην επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού, ο Μπερντ Στορκ.

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ο Γερμανός προπονητής επέστρεψε στην πατρίδα του και δραστηριοποιήθηκε ως μάνατζερ! Ναι, καλά διαβάσατε...

Γνώριζε, λοιπόν, καλά τον Ιωαννίδη από την κοινή συμβίωσή τους στου Ρέντη και λόγω των σχέσεων που έχει –εδώ και χρόνια- με τη Μπορούσια, τον πρότεινε, είπε την καλή κουβέντα εκεί που έπρεπε κι έγινε το deal!

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK