Πώς η τραγωδία στη Μάνδρα επηρεάζει τις διαδικασίες για το γήπεδο της ΑΕΚ

H βιβλική καταστροφή της Τετάρτης στη Μάνδρα και τις άλλες περιοχές της Δυτικής Αττικής φέρνει λίγο ακόμη πιο πίσω τις διεργασίες για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
aek gipedo EUROKINISSI

H ανείπωτη τραγωδία που έλαβε χώρα την Τετάρτη στη Δυτική Αττική επηράζει εμμέσως και τις τελευταίες διεργασίες για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το ζήτημα της έγκρισης της υπογειοποίησης (τυπικό όπως έχουμε εξηγήσει και άλλες φορές) επρόκειτο να συζητηθεί στο περιφερειακό συμβούλιο την Τετάρτη.

Μετά από όμως από τα όσα θλιβερά έλαβαν χώρα στη Μάνδρα (κυρίως) το συμβούλιο, όπως ήταν λογικό, αναβλήθηκε αφού άπαντες στην Περιφέρεια έσπευσαν στα σημεία των καταστροφών.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων το συμβούλιο θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη, είναι όμως απίθανο να συζητηθεί κατά τη διάρκειά του το θέμα της υπογειοποίησης.

Κύριο, και ίσως μοναδικό, θέμα στο συμβούλιο της Τετάρτης θα είναι οι καταστροφές από την κακοκαιρία και ο τρόπος αντιμετώπισής τους.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK