Πως κέρδισαν τους παίκτες ο Κορακάκης και οι συνεργάτες του

Με το που ανέλαβε ο Γιώργος Κορακάκης την τεχνική καθοδήγηση και ο Σωτήρης Ρούσης το σύνολο της εκγύμνασης της ομάδας άπαντες οι ποδοσφαιριστές στον Ατρόμητο αισθάνονται πιο άνετα. Γιατί; Ο λόγος είναι πολύ απλός. Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι πολύ πιο σύγχρονη.

Πως κέρδισαν τους παίκτες ο Κορακάκης και οι συνεργάτες του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με μπηχτή στη δουλειά του Τραϊανού Δέλλα και των συνεργατών που ήταν βαθιά και επίπονη. Αλλωστε ουδείς παίκτης στο Περιστέρι έχει παράπονα από τον Κολοσσό, άπαντες το χαρακτηρίζουν ΚΥΡΙΟ.

Το πρόγραμμα όμως, κυρίως της εκγύμνανσης ήταν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, λίγο μονότονο και κουραστικό. Η ομάδα ήταν γυμνασμένη αλλά δεν είχε μεγάλη διάρκεια, οι ανάσες δεν έφταναν για όλο το 90λεπτο.

Πλέον, αυτό δεν υπάρχει και η δουλειά που γίνεται ανταποκρίνεται καλύτερα, οι αυτόπτες το λένε, στις σύγχρονες ποδοσφαιρικές ανάγκες. Δεν έχει να κάνει με καλύτερο ή χειρότερο τρόπο, έχει να κάνει με σύγχρονο ή μη. Και εκεί ο Κορακάκης με τους συνεργάτες του φαίνεται ότι κερδίζουν το στοίχημα. Προσώρας τουλάχιστον.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK