Πώς ο Αραούχο... φέρνει Σκόκο στην ΑΕΚ!

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Σέρχιο Αραούχο με τον ενδεχόμενο επαναπατρισμό του αγαπημένου της "κιτρινόμαυρης" εξέδρας, Νάτσο Σκόκο; Τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και τι αναφέρει η πιάτσα των agents για το θέμα που "καίει" τους φίλους της ΑΕΚ. Όλο το παρασκήνιο, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Goal".

Πώς ο Αραούχο... φέρνει Σκόκο στην ΑΕΚ!

Ο Νάτσο Σκόκο αποτελεί διαχρονική καψούρα των οπαδών της ΑΕΚ. Τον Μάιο θα κλείσει τα 32 του χρόνια και παρότι πέρασε διάφορα σκαμπανεβάσματα στην Νιούελς, την τρέχουσα σεζόν ξαναβρήκε την φόρμα του.

Μετράει 10 ματς στο πρωτάθλημα Αργεντινής, με 7 γκολ και μια ασίστ, παίζοντας ουσιαστικά φορ. Σύμφωνα ,λοιπόν, με ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά την υπόθεσή του, το να ξαναφορέσει αυτό το καλοκαίρι την φανέλα της ΑΕΚ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Το αντίθετο μάλιστα...

Μόνο που θα είναι 110% σε συνάρτηση με την υπόθεση Αραούχο, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα "Goal"! Λένε δηλαδή στη πιάτσα των agents πως αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν καταφέρει να κρατήσει τον Αραούχο και για την επόμενη σεζόν στους “κιτρινόμαυρους” θα κάνει το...κόλπο γκρόσο με τον συμπατριώτη του.

Ο Νάτσο Σκόκο είναι ποδοσφαιριστής κοινής αποδοχής, που αποδεδειγμένα μπορεί να κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και με μεγάλο ...επικοινωνιακό γκελ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφόρησης θα υπάρξει και η σχετική προεργασία στην πλευρά Σκόκο (για την ακρίβεια έχει ξεκινήσει) ώστε να μην... τρέχουν και δεν φτάνουν την τελευταία στιγμή. Άλλωστε τόσο στην υπόθεση Αραούχο όσο και σε αυτή του Σκόκο κάποια... σημαντικά πρόσωπα είναι κοινά!!

News 24/7

24MEDIA NETWORK