Πώς ο Μπερμπάτοφ μπορεί να γίνει αντι-Ιγκουαΐν...

Η Νάπολι προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη μετά τον σοβαρό τραυματισμό (ρήξη πρόσθιου χιαστού) του Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να αντικαταστήσει τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, όμως παρότι έδειχνε να τα καταφέρνει μια χαρά, τέθηκε από νωρίς εκτός μάχης.

Πώς ο Μπερμπάτοφ μπορεί να γίνει αντι-Ιγκουαΐν...
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι άνθρωποι της Νάπολι έχουν αρχίσει ήδη να εξετάζουν μια μακρά λίστα με διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ικανούς να δώσουν λύσεις στη γραμμή κρούσης της ομάδας, μετά τη μεγάλη απώλεια με τον Πολωνό επιθετικό. Σε αυτή τη λίστα βρίσκεται ψηλά το όνομα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, όπως αναφέρεται σχετικά στα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου.

Πέρα από τον Βούλγαρο πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ όμως, στην ιταλική ομάδα εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις, όπως αυτές των Μαρουάν Σαμάκ και Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ενώ και ο Κέβιν Κούρανι θα μπορούσε να αποτελέσει μια επιλογή.

Πιο περίπλοκες, άρα και πιο δύσκολες, εμφανίζονται σύμφωνα με τους Ιταλούς οι περιπτώσεις των Φεντερίκο Μακέντα και Μίροσλαβ Κλόζε.

Μένει να δούμε, αν ο Μπερμπάτοφ μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα, θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα και να αναλάβει μια τόσο δύσκολη δουλειά, όπως αυτή του σέντερ φορ της Νάπολι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK