Πώς το... 500ρικο για τους "Έλληνες" έγινε 3εκ!

Η "λειψυδρία" που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και χρόνια στην Ευρώπη με το ΝΒΑ και την Κίνα εσχάτως να αποκτούν ότι καλό υπάρχει, αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο πλέον για τις ομάδες μας στην Ευρωλίγκα.

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Εκτοξεύει τα κασέ όσων παικτών απομένουν.... Παίκτες όπως ο Ντιλέϊνι και ο Ράις που κόστιζαν το πολύ 1εκ είδαν την αξία τους να εκτοξεύεται στα 2 και 2,5εκ. Ο Λάρκιν με μια πρώτη καλή σεζόν στην Ευρώπη είδε το 1εκ να γίνεται ήδη 2,5 βάση προσφορών....

Ο Τζάκσον βρήκε στην Κίνα όσα θα έπαιρνε στη Γηραιά Ηπειρο σε 2,5 χρόνια.Το αποκορύφωμα όμως είναι το κασέ του Χάνγκα που έκλεισε στην Μπαρτσελόνα. Με 7,5εκ για 3 χρόνια! Μιλάμε για ασύλληπτα νούμερα για ένα παίκτη από την Ουγγαρία που τον ανακάλυψε η Μανρέσα, έμεινε εκεί δύο χρόνια χωρίς κάτι τρομερό, πήγε στην Μπασκόνια που πάντα αρπάζει τα ταλέντα και δεν στέριωσε την πρώτη φορά το 2014 (5,5π).

Πήγε πολύ καλά στην Αβελίνο που έφτιαξε το παιχνίδι του και έγινε πολυεργαλείο και έτσι τον πήρε πάλι πίσω για δύο σεζόν η Μπασκόνια. Που με 11π και 4ρ και ένα πλήρες πακέτο με την άμυνα αλλά και χωρίς να κάνει κάτι τρομερό, είδε το κασέ του να τετραπλασιάζεται!

Απλά επειδή δεν υπάρχουν παίκτες στην αγορά.....Και αυτή η "λειψυδρία" αποτελεί μεγάλο εμπόδιο για τις ομάδες μας στην Ευρωλίγκα που ακόμα δεν έχουν μπορέσει να κλείσουν τα ρόστερ τους και βλέπουμε πόσες δυσκολίες έχουν να προσελκύσουν καλά ονόματα όταν έχουν κυριολεκτικά εκτοξευθεί οι τιμές στο χρηματιστήριο του μπάσκετ, πόσο μάλλον αν συνυπολογίσουμε ότι εδώ πληρώνεις λόγω εφορίας και διπλάσιο το κασέ.

Συνεπώς πάικτες των 500-600χιλ που οι ομάδες μας πλήρωναν μέχρι πριν λίγα χρόνια 1εκ, πλέον βλέπουν τα κασέ τους στο 1,5εκ και για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό το νούμερο αυτό λόγω των συνθηκών εργασίας στην πατρίδα μας ξεπερνά το απίστευτο και δυσθεώρητο 3εκ !

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK