Πόσο κοντά ή πόσο μακριά είναι ο Ντόρσεϊ στον Παναθηναϊκό

Ο Τζόι Ντόρσεϊ ψάχνει για ομάδα με... γεμάτες τσέπες και η κουβέντα για σέντερ στον Παναθηναϊκό φουντώνει όσο περνάει ο καιρός. Υπάρχει περιπτώση, αυτοί οι δυο, να... συναντηθούν;

Πόσο κοντά ή πόσο μακριά είναι ο Ντόρσεϊ στον Παναθηναϊκό
Ντόρσεϊ Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

Οι δρόμοι που ακολουθούν ο Τζόι Ντόρσεϊ και ο Παναθηναϊκός είναι (προς το παρόν) παράλληλοι και αν, στο φινάλε, θα καταλήξουν στον ίδιο σημείο δεν είναι εύκολο να προβλεφθεί.

Το νεότερο πάντως που μάθαμε από την εκπομπή Νίκη στην Contra του Ραδιοφώνου 24/7 είναι πως οι "πράσινοι" έκαναν την ερώτησή τους για τον Αμερικάνο σέντερ: τι, πώς, πόσα... Άλλο βέβαια μια ενόχληση, ένα τηλέφωνο σ' έναν μάνατζερ για πληροφορίες, κι εντελώς ξεχωριστό το χειροπιαστό ενδιαφέρον που θα μετατραπεί σε πρόταση.

Αναμφίβολα βέβαια αυτό που αποδεικνύεται είναι πως οι "πράσινοι" κοιτούν κι ενημερώνονται για τις ευκαιρίες που υπάρχουν στην αγορά. Διότι ποιος ξέρει τι ενδεχομένως προκύψει σε 10, 20 ή 40 μέρες!

Λογικό φαντάζει ο ελεύθερος (και καλοπληρωμένος) Ντόρσεϊ, που προ διημέρου κέρδισε τη δικαστική μάχη από την Μπαρτσελόνα αποκομίζοντας ποσό μεγαλύτερο του 1.5 εκατομμυρίου (+25 χιλιάδες για ηθική βλάβη), να είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Αγωνιστικά τουλάχιστον.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει συνεργαστεί μαζί του, κατά την πρώτη θητεία του στους "μπλαουγκράνα" (2013-14), και τον έχει διαχειριστεί στ' αποδυτήρια. Το πιο δύσκολο δηλαδή κομμάτι σε ό,τι έχει να κάνει με τον ιδιόρυθμο 34χρονο θηριώδη Αμερικανό που πολλές φορές καταλήγει να γίνεται ωρολογιακή βόμβα. Όπως τότε στον Ολυμπιακό, όταν και πρόλαβαν να τον απενεργοποιήσουν...

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK