Που θα κάτσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Η Αστυνομία... μίλησε! Πόσα εισιτήρια θα πάρουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ στις 12 Μαΐου, ενώ δείτε μέσα από σχεδιάγραμμα που θα κάτσουν οι οπαδοί των δυο ομάδων με σκοπό να αποφευχθεί κάποιο.... ατύχημα (φωτογραφία).

Που θα κάτσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ
paok aek oaka

Για 22.000 εισιτήρια ξεκίνησαν οι δυο ομάδες, στα 13.000 ζήτησε η πολιτεία, περί τις 15.200 έφτασαν να ζητούν στην συζήτηση για τα μέτρα ασφαλείας και τελικά έκλεισαν στα 17.196. Ούτε καν 17.197 δηλαδή! Λίγο η Αστυνομία έκανε πίσω, λίγο οι ομάδες και βρέθηκε, επιτέλους, η χρυσή τομή.

Για να συμβεί αυτό βέβαια, οι φίλοι της ΑΕΚ θα πάρουν ένα μέρος από τη θύρα 5 και εκείνοι του ΠΑΟΚ από την θύρα 13. Στη μέση βεβαίως-βεβαίως νεκρή... ζώνη, αφού το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από ηλεκτρισμένο.

Τι απομένει για να... κλείσουν όλα οριστικά; Να μιλήσουν για τα μέτρα ασφαλείας, τον τρόπο που θα μεταβούν οπαδοί και ομάδες στο γήπεδο, με σκοπό να μην έχουμε τα ίδια με τον περσινή τελικό στον Βόλο όπου είδαμε μέχρι και... μονομαχίες στην αερογέφυρα.

Για να έχετε μία εικόνα στο πως θα κάτσουν οι οπαδοί των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ, αρκεί να δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Που θα κάτσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Από την 5 και αριστερά θα έχουμε ΑΕΚ και από την 13 και δεξιά ΠΑΟΚ. Όμορφα και νοικοκυρεμένα. Θυμίζουμε πως θα υπάρξουν και ελάχιστες προσκλήσεις για τις δυο ΠΑΕ, ενώ μεγάλο αριθμό εισιτηρίων δικαιούται και η ΕΠΟ.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK