"Πρόδωσε" την Γουέστ Χαμ για τον Αστέρα ο Ομπάμα

Είναι ποτέ δυνατόν ένας Πλανητάρχης να το...γυρίσει σε ποδοσφαιριστή και μάλιστα σε ομάδα της Super league; Eίναι αν πρόκειται για τον Μπαράκ Ομπάμα και το πειστήριο η φωτογραφία που πόσταραν στον Αστέρα Τρίπολης με το νέο τους απόκτημα!

"Πρόδωσε" την Γουέστ Χαμ για τον Αστέρα ο Ομπάμα

Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι γνωστό πως λατρεύει το μπάσκετ (και παίζει) ενώ δηλώνει οπαδός των Σικάγο Μπούλς. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως του αρέσει και το ποδόσφαιρο, έπαιζε και έβλεπε ... σόκερ όταν σπούδαζε στην Αγγλία ενώ δηλώνει μάλιστα οπαδός της Γουέστ Χαμ! Μέχρι σήμερα προφανώς που... έγινε Αστέρας Τρίπολης! Τι εννοούμε;

Το θέμα της ημέρας, δηλαδή η επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα και η διαμονή του στον Αστέρα της Βουλιαγμένης... ενέπνευσαν έναν μερακλή οπαδό της ομάδας της Τρίπολης να φτιάξει μια έξυπνη σύνθεση, η οποία υιοθετήθηκε από τους "κιτρινομπλέ", ανεβάζοντας την στο facebook!

"Τερματοφύλακας, στόπερ ή βαρύ φορ περιοχής;" αναρωτιέται με χιούμορ ο Αστέρας Τρίπολης, παρουσιάζοντας το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, δηλαδή τον Μπαράκ Ομπάμα με μπλουζάκι μάλιστα της ομάδας! Ψάχνουν...θέση οι Μπακοκαυμενάκηδες στο πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος από τον Γενάρη θα μείνει χωρίς... δουλειά αφού θα παραδώσει στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ε. ΜΙΧ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK