Πρώην άσος του ΠΑΟΚ στέλνει μήνυμα νίκης στην Λάτσιο

Ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, δεν ξεχνάει τις ομάδες που έχει τιμήσει και αυτή τη φορά έστειλε μήνυμα στην Λάτσιο ενόψει του σημαντικότερου ματς της μέσα στη σεζόν.

Πρώην άσος του ΠΑΟΚ στέλνει μήνυμα νίκης στην Λάτσιο

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είχε μία γεμάτη καριέρα για πάνω από 15 χρόνια που τον βρήκε να φοράει τη φανέλα 10 διαφορετικών συλλόγων ενώ και ως προπονητής έχει ήδη αρκετά περάσματα, με τον τελευταίο του σταθμό να είναι από το περασμένο καλοκαίρι η Ναντ.

Ο 42χρονος Πορτογάλος τεχνικός δεν ξεχνάει πάντως τις ομάδες που έχει δουλέψει και το δείχνει αρκετά συχνά με αναρτήσεις του στα social media, με την Λάτσιο στην οποία αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές περιόδους (1998-2000 και 2003-04) να έχει την τιμητική της την Δευτέρα.

Πρώην άσος του ΠΑΟΚ στέλνει μήνυμα νίκης στην Λάτσιο

Με αφορμή τον δεύτερο ημιτελικό του Coppa Italia κόντρα στην Ρόμα την Τρίτη (2-0 υπέρ των "λατσιάλι" ο πρώτος ημιτελικός) και τις δηλώσεις του Σιμόνε Ιντσάγκι στη συνέντευξη Τύπου για το ματς, ο Κονσεϊσάο έστειλε μήνυμα στην πρώην ομάδα του μέσω Twitter λέγοντας:

"Πάμε παιδιά, θα νικήσουμε αύριο! Forza Lazio", ήταν το σχόλιό του, το οποίο συνοδεύτηκε από μία φωτογραφία του από την εποχή που έπαιζε στην Λάτσιο στην πρώτη θητεία του με αντίπαλο τον Φρανσίσκο Λίμα της Ρόμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK