Πρώην κίπερ της ΑΕΚ στην 4η κατηγορία της Γερμανίας!

Μεταγραφή στη Γερμανία για τον Φώτη Καραγκιολίδη. Ο 29χρονος τερματοφύλακας αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Διαβάστε ποια είναι η ομάδα, αλλά και ποιος άλλος Έλληνας θα είναι συμπαίκτης του.

Πρώην κίπερ της ΑΕΚ στην 4η κατηγορία της Γερμανίας!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φώτης Καραγκιολίδης ήταν μέχρι και πέρυσι στην ΑΕΚ, στην οποία ανήκε από το 2013. Νωρίτερα για τον 29χρονο πλέον κίπερ είχαν προηγηθεί οι Ατρόμητος, Ρόδος και ΑΕΛ Καλλονής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τερματοφύλακας από την Πτολεμαΐδα βρήκε ομάδα στη Γερμανία.

Πρόκειται για την Bsv Rehden, η οποία συμμετέχει στην 4η κατηγορία της Γερμανίας, στη Regionalliga, και παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Στην ίδια ομάδα θα παίξει ένας ακόμα Έλληνας ποδοσφαιριστής. Η αναφορά στον Αλέξανδρο Νατσιόπουλο, ο οποίος στην Ελλάδα έχει παίξει σε Ηρακλή, Πόντιους Κατερίνης, Εθνικό Σερρών, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Λαμία, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στην Αναγέννηση Δερύνειας.

Πρώην κίπερ της ΑΕΚ στην 4η κατηγορία της Γερμανίας!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φυσικά, θα ακούει κανείς για 4η κατηγορία Γερμανίας και θα έχει την αίσθηση ότι πρόκειται για πισωγύρισμα στην καριέρα των δύο παικτών. Θα πρέπει ωστόσο να γνωρίζετε ότι τα πράγματα ακόμα και στη Regionalliga λειτουργούν πολύ πιο επαγγελματικά και από τη δική μας Super League σε πολλές περιπτώσεις.

Δ. Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK