Πρώην παικταράς του ΠΑΟ σκέφτεται να σταματήσει λόγω τραυματισμού

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον αγάπησαν όσο λίγους ξένους ποδοσφαιριστές αναγνωρίζοντας την αξία του. Παρόλα αυτά έφυγε λόγω της κόντρα του με τον Τεν Κάτε. Πλέον είναι πιθανό να σταματήσει λόγω συνεχόμενων τραυματισμών. Διαβάστε ποιος είναι.

Πρώην παικταράς του ΠΑΟ σκέφτεται να σταματήσει λόγω τραυματισμού
panathinaikos postiga simao ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αποτέλεσε μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του Παναθηναϊκού, αφού το 2007 αποκτήθηκε ένα μέρος των δικαιωμάτων του ( μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις μεταξύ Κορίνθιανς και του δαιμόνιου μάνατζερ Πίνι Ζαχάβι) και ένα χρόνο αργότερα αποκτήθηκε 100% έναντι 3.800.000€!

Με τους Βέλιτς και Πεσέιρο στον πάγκο έκανε εκπληκτική σεζόν με 38 εμφανίσεις, 3 γκολ και 3 ασίστ ως κόφτης, όμως την επόμενη περίοδο έπεσε πάνω στον... περίεργο Χενκ Τεν Κάτε. Οι σχέσεις του Ολλανδού με τον Μαρσέλο Μάτος πέρασαν από χίλια κύματα και τελικά ο Βραζιλιάνος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό με προορισμό την Μποταφόνγκο.

Από τότε μέχρι και σήμερα ο Μάτος έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς μυϊκούς τραυματισμούς, ενώ έχει περάσει αρκετές φορές την πόρτα του χειρουργείου με σκοπό να λύσει το πρόβλημα του. Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε υποβλήθηκε σε μία ακόμα επέμβαση στο δεξί του γόνατο, αλλά στα 33 το σώμα δεν... ακολουθεί το μυαλό.

Μπορεί, λοιπόν, στην πατρίδα του να λένε πως ανεβάζει στροφές, όμως τονίζουν πως στη σκέψη του πλέον υπάρχει το ενδεχόμενο να κρεμάσει πρόωρα τα παπούτσια του. Στην Βάσκο Ντα Γκάμα πάντως έχουν σκοπό να περιμένουν λίγο ακόμα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK