Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού για το... Ουζμπεκιστάν!

Προπονητής που πέρασε από τον Ολυμπιακό για δυο σεζόν και μάλιστα έφτασε μέχρι τους "8" στην Ευρώπη, είναι υποψήφιος για τον πάγκο του... Ουζμπεκιστάν! Βέβαια στον Πειραιά τον θυμούνται γιατί πήγε να διώξει τον... χρυσό Παναγιώτη Ρέτσο!

Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού για το... Ουζμπεκιστάν!
Olympiakos omadiki EUROKINISSI

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η εθνική ομάδα του Ουζμπεκιστάν και ήδη τα πρώτα ονόματα που ακούγονται είναι... εντυπωσιακά. Από τον Άντζελο Αλέσιο, με μεγάλη καριέρα σε Γιουβέντους, Εθνική Ιταλίας και Τσέλσι ως βοηθός, μέχρι τον Σλάβεν Μπίλιτς (που έπαιξε δυο φορές για τον Ολυμπιακό), αλλά και τον... Μπερντ Στορκ!

Ο τελευταίος δούλεψε για δυο σεζόν στους "ερυθρόλευκους" και συγκεκριμένα την ομάδα Νέων, έχοντας όμως αναβαθμισμένο ρόλο, αφού αναδιοργάνωσε τον τρόπο που λειτουργούν οι ακαδημίες του Ολυμπιακού!

Υπό τις οδηγίες του οι "μικροί" έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά του NextGen Series (πριν γίνει Youth Champions League), ενώ μεταξύ άλλων έβγαλε τους Σιώπη, Βέργο, Βούρο και Σάλιακα, όπως και άλλα παιδιά.

Βέβαια στον Ολυμπιακό τον θυμούνται για την περίπτωση του Ρέτσου. Μάλιστα οι πληροφορίες της εποχής έλεγαν πως είχε εισηγηθεί την απομάκρυνση του πιτσιρικά, τότε, Ρέτσου μαζί με άλλα ταλέντα που δεν του... γέμιζαν το μάτι!

Στη συνέχεια και αφού ο Στορκ αποχώρησε από τον Πειραιά, ο νεαρός αμυντικός προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και μετά από μία σεζόν, πήρε μεταγραφή-ρεκόρ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν έναντι 18.000.000€!

Ο Στορκ τα τελευταία δυο χρόνια εργάστηκε στην εθνική ομάδα της Ουγγαρίας, με την οποία πήγε στο EURO 2016 μετά από 44 χρόνια! Μένει να δούμε αν θα αποδεχθεί την πρόταση, αφού γνωρίζει καλά τις χώρες της Ασίας, μιας και παλαιότερα δούλεψε σε Αλμάτι και Καζακστάν.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK