Προπόνηση ξανά μαζί οι Λύμπε-Κατσουράνης-Μπασινάς-Καραγκούνης!

Τρομερές στιγμές στα Φιλιατρά όπου πρώην άσοι της Εθνικής και του Παναθηναϊκού συμμετείχαν σε φιλανθρωπικό αγώνα κόντρα στην τοπική Εράνη.

Προπόνηση ξανά μαζί οι Λύμπε-Κατσουράνης-Μπασινάς-Καραγκούνης!

Η ομάδα της... Ριζούπολης ενώθηκε ξανά και βρίσκεται στα Φιλιατρά για να δώσει φιλικό φιλαθρωπικού χαρακτήρα με την τοπική ομάδα.

Το Contra.gr βρέθηκε στο γήπεδο και η κάμερά του κατέγραψε τους Μπασινά, Καραγκούνη, Κατσουράνη και Λυμπερόπουλο να κάνουν μαζί προπόνηση ξανά, λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Την ιδέα είχε οΣωτήρης Λυμπερόπουλος, που και μαζί με τον ξαδελφό τουΝίκο Λυμπερόπουλοκαι τονΝίκο Φρούσο, "έκλεισαν" τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα στα Φιλιατρά.

Ο αγώνας είναι μεταξύ της Εράνης Φιλιατρών και τουΠανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.), που περιλαμβάνει και πολλούς παίκτες της Εθνικής τουEURO 2004, όπωςΚαραγκούνη, Μπασινά, Κατσουράνη, Σεϊταρίδη, Κυριάκο, Νικοπολίδη, Χαλκιά, Λυμπερόπουλο, Σπύροπουλο, Νικοπολίδηκαι πολλούς ακόμη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK