Προσευχή και... ρακί για Αθανασιάδη στα Ανώγεια. Με τη... νηστεία από τα γκολ τι γίνεται;

Το δικό του ησυχαστήριο έψαξε μετά το ντέρμπι από την ΑΕΚ ο Αθανασιάδης και ταξίδεψε στην Κρήτη για να συναντήσει τον καλό φίλο του πατέρα Ανδρέα.

Προσευχή και... ρακί για Αθανασιάδη στα Ανώγεια. Με τη... νηστεία από τα γκολ τι γίνεται;

Όσο κι αν δεν το θέλει, ο Κλάους απασχολεί. Είναι πρόσωπο που ιντριγκάρει ό,τι κι αν κάνει. Πόσο μάλλον σε μια περίοδο που έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα του ΠΑΟΚ, βλέπει γήπεδο με το... κιάλι εξαιτίας της άμεσης προσαρμογής του Πρίγιοβιτς και εξακολουθεί να πορεύεται χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα μετά από 1015 λεπτά συμμετοχής σε 17 παιχνίδια!

Μπορεί η προσευχή, ένα κερί και η εξομολόγηση να λειτουργήσουν λυτρωτικά; Ο ίδιος το γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα...

Εκμεταλλευόμενος πάντως το ταξίδι στην Αθήνα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και το ρεπό της επομένης, ο διεθνής φορ του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Ρέθυμνο για να συναντήσει στ' Ανώγεια τον πατέρα Ανδρέα Κεφαλογιάννη. Ποδοσφαιρόφιλος (και φαν του ΟΦΗ) ο Κρητικός ιερέας, έχει αναπτύξει δεσμούς με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και έχει γνωριστεί με τον Αθανασιάδη. Οι δυο έκτοτε κρατούν συχνή επαφή και μιλούν για διάφορα θέματα.

Εξ ου και ο αρχηγός του Δικεφάλου πήρε την απόφαση να τον επισκεφτεί στην εκκλησία του Αγ.Γεωργίου και -όπως λέει σε ρεπορτάζ του το prismanews- να μιλήσουν για προσωπικά θέματα. Αμέσως μετά επισκέφτηκαν παραδοσιακό καφενείο στην πλατεία Μεϊντάνι, κάθισαν παρέα με άλλους Ανωγειανούς και απόλαυσαν ρακί και τοπικούς μεζέδες. " Ήρθε εδώ γιατί έχουμε κάνει μια καλή σχέση και φιλία. Πολύ μετρημένος, σοβαρός, ένα παιδί μάλαμα. Είναι αγαπητός σε όλους. Κερνούσε όλο το καφενείο. Είναι χουβαρντάς όπως όλοι οι Πόντιοι. Ο Πόντος είναι εδώ ο ελληνισμός είναι εδώ, η Κρήτη είναι εδώ. Βαστάτε γερά εκεί πάνω στη Βόρεια Ελλάδα", δήλωσε ο πατήρ Ανδρέας στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena.

Προσευχή και... ρακί για Αθανασιάδη στα Ανώγεια. Με τη... νηστεία από τα γκολ τι γίνεται;

Μετά από περίπου τέσσερις ώρες ο φορ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη, με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει μετά το τέλος της σεζόν.

Ο ίδιος ανήρτησε φωτογραφία στο instagram μέσα από την εκκλησία. Τι το 'θελε αλήθεια; Διότι οι προτροπές για... ξεματιάσματα μήπως και λυθούν τα μάγια ήταν διαδοχικές...

News 24/7

24MEDIA NETWORK