Πρώτα τον αποθέωσε και μετά τον... απέκλεισε

Ο Όσκαρ Γκαρθία έφερε ως παράδειγμα την προηγούμενη εβδομάδα συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή για τη δουλειά και αφοσίωση που έχει, όμως λίγες ημέρες αργότερα τον απέκλεισε από την αποστολή για το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ!

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
garcia EUROKINISSI

Την Παρασκευή (16/2) και λίγες ημέρες μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Όσκαρ Γκαρθία μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Εκεί, μεταξύ άλλων έφερε ως παράδειγμα προς μίμηση τον Αντρέ Μάρτινς και συγκεκριμένα εκθείασε την προσπάθεια που καταβάλει ο Πορτογάλος σε κάθε προπόνηση, αν και σπάνια βρίσκεται στην αποστολή.

"Ο Μάρτινς είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για όλους σας. Ίσως το καλύτερο, γιατί δεν παίζει πολύ, δεν είναι πολλές φορές στην αποστολή και όμως, έρχεται στην προπόνηση γεμάτος όρεξη, διάθεση και κίνητρα.

Είναι ευδιάθετος, χαμογελαστός και τα δίνει όλα", ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα σύμφωνα με τα "ερυθρόλευκα" ρεπορτάζ.

Μία εβδομάδα μετά, ο Πορτογάλος δεν βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ! Στη μεσαία γραμμή προτιμήθηκαν οι: Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οφόε, Ζιλέ, Μάριν, Ανδρούτσος και Πάρντο.

Εκτός έμεινε και ο Σεμπά παρότι ο Ισπανός τεχνικός τον δοκίμασε στα άκρα μέσα στην εβδομάδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Προτό, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένχελς, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK