Προτάθηκε ο Ντρογκμπά στον Ολυμπιακό

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά επιβεβαίωσε ότι μετά από 1,5 χρόνο, αποχωρεί από τη Γαλατάσαραϊ, δίχως να κάνει γνωστό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Προτάθηκε ο Ντρογκμπά στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Live Sport", ο μάνατζερ του 36χρονου επιθετικού έστειλε φαξ, μεταξύ άλλων, και στα γραφεία του Ολυμπιακού, αφού ο πελάτης του θέλει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και δη σε εκείνο του Champions League.

Ο προσεχής αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 έφτασε μέχρι τη φάση των 16 στη φετινή διοργάνωση και αποκλείστηκε από την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο.

Οι "μπλε" θεωρούνται επίσης πιθανός επόμενος σταθμός στην καριέρα του, η οποία γιγαντώθηκε από την 8ετή θητεία του στο "Στάμφορντ Μπριτζ" από το 2004 μέχρι το 2012, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Champions League το 2011-2012, με τον ίδιο MVP αυτής της πορείας.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο αρχηγός της Ακτής Ελεφαντοστού είναι διατεθειμένος να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του, που στην Τουρκία ανέρχονται σε 4.000.000 ευρώ καθαρά, ωστόσο ο ανταγωνισμός για την υπογραφή του αναμένεται να είναι μεγάλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK