Πρώτο θέμα στο Ισραήλ η τιμωρία του Κλάους!

Όλο και περισσότερο θολώνει το μέλλον του Αθανασιάδη στη Μακάμπι Χάιφα. Εκτός ομάδας μαζί με άλλους τρεις συμπαίκτες του πειθαρχικούς λόγους.

Πρώτο θέμα στο Ισραήλ η τιμωρία του Κλάους!
athanasiadis

Στη Μακάμπι Χάιφα σφίγγουν τα λουριά μήπως και σώσουν ό,τι μπορεί να σωθεί! Τόσο που ο Κλάους Αθανασιάδης αρχίζει να αισθάνεται ότι το κλίμα δεν τον σηκώνει άλλο.

Από τη μία η αφλογιστία του πρώην αρχηγού του ΠΑΟΚ (1 γκολ σε 9 ματς) σε συνδυασμό κάκιστη πορεία της ισραηλινής ομάδας στο πρωτάθλημα (9η με ρεκόρ 4-4-7) και από την άλλη το τσιγάρο το σέρτικο λειτουργούν ανασταλτικά στη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αφού πλέον εκτός από περιττός θεωρείται και "μαύρο πρόβατο".

Σε σημείο που μαζί με άλλους τρεις συμπαίκτες του, κυρίως δε τον Βραζιλιάνο Κάιο, τέθηκαν εκτός των προπονήσεων της πρώτη ομάδας για μια εβδομάδα. Μάλιστα το ρεπορτάζ της έγκυρης ιστοσελίδας sport5.il είχε... πρωτοσέλιδο τον Κλάους, κάνοντας λόγο για τιμωρία που προήλθε από πειθαρχικό παράπτωμα. Ούτε όμως ποιος αποφάσισε γι' αυτήν ούτε ποιον εσωτερικό κανονισμό παραβίασε.

Πρώτο θέμα στο Ισραήλ η τιμωρία του Κλάους!

Λέτε την Πρωτοχρονιά να τον δούμε στη Θεσσαλονίκη;

News 24/7

24MEDIA NETWORK