Ψάχνεται για... νέο Γιάγια Τουρέ ο Ολυμπιακός

Ο πιο διάσημος Ιβοριανός που πέρασε από τον Ολυμπιακό και μνημονεύεται ακόμη είναι ο Γιάγια Τουρέ, που έχει δεσμευτεί ότι θα επιστρέψει στο Λιμάνι. Προς το παρόν όμως οι "ερυθρόλευκοι" ασχολούνται με ένα συμπατριώτη-συμπαίκτη του στην Εθνική, που αγωνίζεται και στην ίδια θέση. Διαβάστε ποιος είναι και τι γράφουν γι' αυτόν (VIDEO).

Ψάχνεται για... νέο Γιάγια Τουρέ ο Ολυμπιακός

Μετά τουςΣτίβεν ΝτεφούρκαιΟτζίτζα-Οφόεπου έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό, έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και το όνομα ενός τρίτου κεντρικού μέσου. Ο λόγος για τον 24χρονο Ιβοριανό Ζαν Ντανιέλ Ακπά Ακπρόπου μένει ελεύθερος από την Τουλούζ.

Ο ύψους 1.80 διεθνής κεντρικός μέσος έχει φορέσει 11 φορές το εθνόσημο της Ακτής Ελεφαντοστού και είναι συμπαίκτης του πρώην "ερυθρόλευκου" Γιάγια Τουρέ. Οι δυο τους γνωρίζονται καλά από την εθνική ομάδα, ενώ αγωνίζονται στην ίδια ακριβώς θέση! Η μόνη τους διαφορά είναι πως ο Γιάγια, ο πιο διάσημος Ιβοριανός που πέρασε από τον Ολυμπιακό και μνημονεύεται ακόμη, είναι κατά εννέα πόντους ψηλότερος.

Τη φετινή σεζόν ο Ακπρό αγωνίστηκε ελάχιστα (μόνο δύο φορές) καθώς ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό στη λεκάνη, όμως τη σεζόν 2015-16 ήταν βασικός κάνοντας 33 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα και φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί όπως φαίνεται και ήδη ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στην Εθνική ομάδα ενόψει Μουντιάλ 2018.

Καθημερινή LIVE ενημέρωση για ότι μεταγραφική είδηση "σκάει" σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και παρασκήνια, tweets, δημοσιεύματα, ειδήσεις στο All About Transfers του Contra.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK