Ψάχνουν το... νέο Ιωαννίδη να τους σώσει!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός και η γενική γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, δέχτηκαν την Πέμπτη 29/5 στη ΓΓΑ τη συντονιστική επιτροπή των ομάδων της Γ' Εθνικής.

Ψάχνουν το... νέο Ιωαννίδη να τους σώσει!
INTIME SPORTS

Οι εκπρόσωποι της επιτροπής εξέθεσαν τις προτάσεις τους για το "πάγωμα" της αναδιάρθρωσης της κατηγορίας, ζητώντας τον υποβιβασμό λιγότερων ομάδων στα τοπικά πρωταθλήματα, την άνοδο δύο πρωταθλητών ΕΠΣ από κάθε όμιλο των μπαράζ και τη διατήρηση έξι ομίλων με 18 ομάδες ο κάθε ένας.

Σκοπός είναι να γλιτώσουν όσες περισσότερες ομάδες γίνεται από τις 46 που είναι να υποβιβαστούν στα τοπικά, μέσω μιας αναδιάρθρωσης της τελευταίας στιγμής που θα είναι φυσικά παράνομη και αντίθετη με προκηρύξεις, κανονισμούς και νόμους.

Ο κ. Ανδριανός και η κα. Γιαννακίδου, βέβαια, είπαν στους εκπροσώπους της Γ' Εθνικής το αυτονόητο: ότι είναι παντελώς αναρμόδιοι για το συγκεκριμένο ζήτημα και δεν σκοπεύουν να ασχοληθούν.

Νόμιζαν φαίνεται οι εκπρόσωποι της Γ΄Εθνικής, ότι θα έβρισκαν στον υπουργείο έναν... νέο Γιάννη Ιωαννίδη, του οποίου η θητεία είχε στιγματιστεί από την παράτυπη και χωρίς λογική... "αποκατάσταση" του Ηρακλή, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, οι οποίοι και "φυτεύτηκαν" στο περσινό πρωτάθλημα-παρωδία των 21 ομάδων στη Football League...

Δεν φταίνε, βέβαια, οι ομάδες της Γ' Εθνικής. Συνηθισμένες διαχρονικά να βλέπουν παντός είδους εξυπηρετήσεις, ακόμη και τις πιο σκανδαλώδεις, δικαίως θεωρούν ότι μια εξυπηρέτηση ακόμα θα μπορούσε να γίνει και γι' αυτούς...

Α.Α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK