"Ψάχτηκε" για Αραβίδη η Τενερίφη

Το μέλλον του Χρήστου Αραβίδη στην ΑΕΚ παραμένει αβέβαιο και μια από τις ομάδες που "ψάχτηκαν" για τον Έλληνα φορ είναι η Τενερίφη από την Ισπανία. Όσο ο Αραβίδης φαίνεται να μην υπολογίζεται από την Ένωση και καθώς το συμβόλαιό του με την Ένωση εκπνέει σε λίγες ημέρες, όλες και περισσότερες ομάδες καλοβλέπουν την περίπτωση του 29χρονου επιθετικού.

"Ψάχτηκε" για Αραβίδη η Τενερίφη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εσχάτως, ο φάκελος με το όνομα του "Άραβα" έφθασε στην Τενερίφη. Ο τεχνικός διευθυντής της νησιωτικής ομάδας, Αλφόνσο Σερράνο, ρώτησε στην... Ελλάδα για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του επιθετικού της Ένωσης, αλλά και για το χαρακτήρα του.

Μάλιστα, ο έλεγχος ήταν εξονυχιστικός και απευθύνθηκε τόσο σε συμπατριώτες του προπονητές που εργάστηκαν στη χώρα μας, όσο και σε συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές που παίζουν στα ελληνικά γήπεδα τώρα.

Η έκθεση που έλαβε δεν ήταν κακή. Το αντίθετο, ήταν καλή. Αλλά, προέκυψε περίπτωση επιθετικού από την πρώτη κατηγορία (La Liga) - τη Χιχόν συγκεκριμένα - και κρίθηκε σκόπιμο να μην παρθεί ρίσκο με απόκτηση ξένου επιθετικού, που θα χρειαζόταν περίοδο προσαρμογής.

Μετά από 22 αγωνιστικές στη δεύτερη ισπανική κατηγορία, η Τενερίφη έχει συγκεντρώσει 33 βαθμούς και βρίσκεται στη 5η θέση της κατάταξης.

Β. Τ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK