Σάλος στη Ρωσία με τον παίκτη που σκούπισε τη μύτη του σε χαρτονόμισμα των 5,000 ρουβλιών

Νεαρός Ρώσος ποδοσφαιριστής ανέβασε προκλητικό βίντεο στα social media, όπου του προσφέρουν ένα χαρτονόμισμα των 5,000 ρουβλιών για να σκουπίσει τη... μύτη του. "Θα το έδινα σε φτωχό, αλλά τρέχει η μύτη μου", είπε και προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού αθλητισμού της χώρας!

Σάλος στη Ρωσία με τον παίκτη που σκούπισε τη μύτη του σε χαρτονόμισμα των 5,000 ρουβλιών

Το όνομα του είναι Στάνισλαβ Μανάγεβ και αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Τόσνο. Ο 19χρονος μέσος κατάφερε να γίνει το πρόσωπο της ημέρας, όχι όμως για καλό λόγο. Για την ακρίβεια εξόργισε ολόκληρη την Ρωσία με μία του ενέργεια!

Ανέβασε βίντεο στα social media όπου φέρεται να ζητάει ένα χαρτομάντιλο για να φυσήξει τη μύτη του. Αντί για χαρτί όμως, του... πάσαραν ένα χαρτονόμισμα των 5,000 ρουβλιών (περίπου 70 Ευρώ) μέσα από ένα... πάκο χρημάτων!

Εκείνο που προκάλεσε το κοινό αίσθημα, ωστόσο, ήταν η απαράδεκτη ατάκα του: " Θα το έδινα σε φτωχό, αλλά τρέχει η μύτη μου". Το βίντεο έφερε τέτοιες αντιδράσεις που αναγκάστηκε να πάρει θέση μέχρι και ο υπουργού αθλητισμού της Ρωσίας!

"Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει το χαμηλό επίπεδο μόρφωσης του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή", είπε αρχικά ο Κολομπκόβ και συνέχισε:

"Είμαι σίγουρος πως το σημερινό συμβάν θα αποτελέσει για τον ίδιο μάθημα", κατέληξε και πλέον αναμένεται... βαριά καμπάνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK