Σας παρακαλώ!

Σας παρακαλώ!

Πραγματικά έμεινα άφωνος με την τόσο μελοδραματική διατύπωση του άρθρου του φίλτατου κύριου Βλυσίδη Πέτρο,συντακτη του άρθρου "Φωνάζει ο κλέφτης!" Και το Χειρότερο είναι ότι αυτή την άποψη την έχουν το 99% των οπαδών του ΠΑΟ. Είμαι ένας γνήσιος οπαδός και πάνω από όλα φίλαθλος του Ολυμπιακού. Πραγματικά μου δώσατε την εντύπωση ατόμου που όχι μόνο δεν είδε τον αγώνα αλλά ούτε καν σας ενδιέφερε το τι συνέβη στην Τούμπα εφ'οσον νίκησε ο Παναθηναϊκός!

Παίρνω λοιπόν το θάρρος και σας απαντώ στα τόσο αθώα διατυπωμένα ερωτήματα σας! Οι 2 Φίλο Ολυμπιακές εφημερίδες κύριε Βλυσίδη τόνιζαν το τι πρόκειται να συμβεί από την στιγμή που έληξε το άδικο εκείνο ματς μέσα στην Λεωφόρο. Ακόμα και ο κόσμος του ΠΑΟΚ μέσω των οργανωμένων έβγαλε ανακοινώσεις που τόνιζαν ότι θέλουν σθεναρά την νίκη! Ναι!Ο ίδιος κόσμος που γιουχάριζε τον ΠΑΟΚ με την ιαχή "ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ" να δονεί την ατμόσφαιρα !..Εκτός και αν οι ΥΠΕΡ-αντικειμενικές φίλο παναθηναϊκές εφημερίδες σας έπεισαν ότι ο κακός Λύκος Κοκαλης πλήρωσε και τον κόσμο για να γιουχάρει την ομάδα που τόσο αγαπάει! ΕΛΕΟΣ ρε παιδία! Είδα το ματς παρέα με αρκετούς φίλους ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ φίλαθλους του ΠΑΟ και φύγανε από την καφετερία με ΣΚΥΜΜΕΝΟ κεφάλι από το τόσο Εξαχρειωτικο ποδόσφαιρο που είδανε !

Κανένας δε πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ θα πούλαγε το τομάρι του τόσο φτηνά! Προσωπικά δε μπορώ να καταλάβω και σας καλώ να μου απαντήσετε ,πως είναι δυνατόν οι παίχτες του ΠΑΟΚ να βγαίνουν 10 φορές στην επίθεση στο β' Ημίχρονο και το μόνο που σκέφτονταν ήταν το πως να χάσουν την μπάλα με ποιο φυσικό τρόπο! .Πως εξηγείτε εσείς ότι μόνο οι Ξένοι παίχτες του ΠΑΟΚ έπαιζαν μπάλα ενώ όλοι οι άλλοι μάλλον έπαιζαν τις κουμπάρες? ..Πως εξηγείτε την ΤΟΣΟ προκλητική ηρεμία και απροθυμία του Βοκολου να κουνήσει τα κουλά του και να μαρκάρει? Εδώ στην φάση του 1-1 ενώ έτρεχε δυνατά ,λίγο πριν το σουτ έκοψε ταχύτητα και ούτε ΚΑΝ προσπάθησε να βάλει το πόδι του να κόψει την μπάλα!!! Εμ βέβαια!

Φαντάζεστε τι θα γίνονταν αν κατά τύχη έκοβε τον επιθετικό του ΠΑΟ?Θα του κοβε αμέσως ο Kr Τσινγκερ (ΟΧΙ τζιγκερ!,αλλα Τσινγκερ) τον Τραχανά!...ΕΛΕΟΣ! Παραθέτω μια φράση σας: "..Δυστυχώς δεν τους έχει πει κανένας ότι στον αθλητισμό δεν κερδίζει μόνο ένας. Και για να έχουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα πρέπει να μην υπάρχουν ποδοσφαιρικές δικτατορίες που πιστεύουν ότι θα παίρνουν πρωτάθλημα για τα επόμενα 100 χρόνια...".. Θα την αφήσω ασχολίαστη καθώς μόνο γέλιο προκαλεί αυτή η τόσο παιδιαριστικη θέση που κατά 99% την αντιγράψατε αυτούσια από την Αθλητική Ηχώ η πιθανότερα από το Derby! Βέβαια! ..Αντί να κοιτάξετε τα χάλια που έχει οδηγήσει την ομάδα σας ο DrΜητσου και ο άλλος ο κρυμμένος πίσω του, ασχολείστε με οτιδήποτε άλλο να ξεγελάσετε την τόσο εύπιστη και κουτή διάνοια σας! Αντι να ξεσηκωθείτε εναντίον του Βαρδινογιάννη για την κατάντια του Παναθηναϊκού, να μη μπορεί να κερδίσει ένα Ντέρμπι τον ΟΣΦΠ,να μη μπορεί να πάρει έναν παίχτη βιτρίνα για τα Ελληνικά γήπεδα και συμβιβάζεται σε Βυντρες και άλλα "φυντάνια" ευρωπαϊκά και μη,να ΜΗ μπορεί να φτιάξει ενα γήπεδο τη προκοπής λες και ο Βαρδινογιάννης είναι κάνας φτωχαδακος Γυφτακος,και το χειρότερο να ΠΟΥΛΑΕΙ τα ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (Νικοπολιδης-Λυμπεροπουλος-Καραγκουνης κα),παίχτες που Έχυσαν ΑΙΜΑ για τον ΠΑΟ, και πάνω που η ομάδα στρώνει να την ΒΙΑΖΟΥΝ τόσο άσχημα! Μάγκες Ξεστραβωθείτε !

Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι γίνεται ρε!.. Το τζαμπατζιλικι του Βαρδινογιάννη είναι τόσο μεγάλο που αντί να χτίσει έναν μεγάλο Παναθηναϊκό για να ΣΚΙΣΕΙ τον ΟΣΦΠ, ρημάζει την ΙΔΙΑ του την ομάδα και εν τέλει μετά από 7 χρόνια ενώ έχει στρέψει όλους εναντίον του Ολυμπιακού ξάφνου βγαίνει στο προσκήνιο και όπως είναι φυσικό κανένας δε μπορεί να πει τίποτα! Και γιατί να τα κάνει όλα αυτά? Παρά πολύ απλό! Όλοι εσείς οι γνήσιοι και ειλικρινείς φίλαθλοι του Παναθηναϊκού συλλογιστείτε ένα και μόνο πράγμα! Γιατί ανέλαβε ο Φιλιππίδης Πρόεδρος? Γιατί οι αδελφοί-φίλαθλοι ξεχωρίστηκαν σε Ανεπιθύμητους και επιθυμητούς?

Γιατί Γιουχάρατε τον Βαρδινογιάννη να δώσει Κάνα φράγκο η να φύγει? Τα ξεχάσατε όλα αυτά?...Ξυπνήστε! Ο Κύριος Βαρδινογιάννης την έκανε την δουλεία του! Την έβγαλε άλλη μια φορά ΤΖΑΜΠΑ! Και ξέρετε ποιος την πλήρωσε την νύφη? Ο κακόμοιρος ο λαουτζίκος! Όλοι εσείς οι Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που σας έχουν ποτίσει τόσο ψέμα, υποκρισία και τόση μεγάλη πικρά! Ξυπνήστε και ξεσηκωθείτε!....

Φιλικά και με ήθος,
Αξιώτης Ιωσήφ - Στέλιος
Καραμηνάς Λεωνίδας
Ρουσσάκης Αντρέας Κ.α


News 24/7

24MEDIA NETWORK