Σαββίδης: "Την Κυριακή έχουμε πόλεμο"!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης στον λογαριασμό του στο Instagram και ζήτησε να μείνει εκεί μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης". Το... μήνυμα ενόψει του ντέρμπι.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
savvidis giorgos EUROKINISSI

Την Κυριακή (22/10) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά για το πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Τρεις μέρες νωρίτερα, ο "δικέφαλος" έχει οργανώσει ανοιχτή προπόνηση, με σκοπό οι οπαδοί του να... φτιάξουν τους παίκτες!

Εκεί στάθηκε κυρίως ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος με ποστάρισμα του ζήτησε από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου και να τους στηρίξουν.

Ταυτόχρονα ανέβασε και βίντεο από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκης" για το κύπελλο το 2011, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 στο 82ο λεπτό.

"Σημαντική νίκη απόψε. Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Θέλω αυτό το βίντεο να μείνει εδώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Γυρίστε το τσιπάκι σε... beast mode και ετοιμαστείτε για πόλεμο!

Όλοι στην Τούμπα την Πέμπτη!!! Σας ζητώ όλους στην θύρα 4 και σε κάθε φίλαθλο να είναι κοντά για να στηρίξουν την ομάδα μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK