Σε αυτό συμφωνούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Τελικά υπάρχει κάτι στο οποίο συμφωνούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός τη φετινή περίοδο και αφορά το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ΑΕΚ! Διαβάστε το ποστ-ξέσπασμα του Κώστα Καραπαπά με ατάκα που θα συμφωνούσε μαζί του ακόμα και ο Γιώργος Σαββίδης (φωτογραφία).

Σε αυτό συμφωνούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του διαιτητή Σκουτέρη να απορρίψει την έφεση του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να στεφθεί πρωταθλήτρια, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ένα μακροσκελές ποστάρισμα τα... έχωσε σε όλους.

ΕΠΟ, διαιτησία, παράγοντες, FIFA και UEFA, ενώ χαρακτηρίζει, όπως και ο ΠΑΟΚ, το πρωτάθλημα της ΑΕΚ ως "χάρτινο" με Χ... κεφαλαίο! Κλείνοντας τονίζει πως με νομοθετικό διάταγμα απαγορεύτηκε στον Ολυμπιακό να διεκδικήσει τον τίτλο!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

" Οι διεθνείς Συνομοσπονδίες FIFA και UEFA θα πρέπει να καμαρώνουν για την κατάντια του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και για όσα επέτρεψαν να συμβούν απο τους επικίνδυνους της κυβέρνησης (που είχαν όνειρο να κάνουν το ποδόσφαιρο ερασιτεχνικό και όπως πάνε θα τα καταφέρουν) και τους στημένους και εντεταλμένους σε ΚΕΔ και ΕΠΟ.

Η εξυγίανση σύμφωνα με την διαλυμένη πλέον «Συμμαχία» των «3» έγινε αρρώστια και η εξομάλυνση σύμφωνα με την κυβέρνηση, έγινε εκτροπή και ανωμαλία.

Πρέπει να καμαρώνουν για τους διαιτητές καρμανιόλες που σημάδεψαν το Πρωτάθλημα, πρέπει να καμαρώνουν που η βαθμολογία κρίθηκε μέσα στις αίθουσες της ΕΠΟ και με αποφάσεις δικαστών που έκαναν... μήνες για να βγούν.

Ένα τσίρκο στο οποίο δεν έχουν πια νόημα ούτε η αλήθεια, ούτε τα βίντεο που απεικονίζουν την πραγματικότητα. Αρκεί να ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ο Ολυμπιακός για να χαίρονται οι επικίνδυνοι που κυβερνούν και οι φίλοι τους.

Για την σημερινή απόφαση που δίνει το Χάρτινο Πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα σχόλιο.

Ούτε μας αφορά αν κάποιος μετά απο 25, 35 ή 250 χρόνια πήρε Πρωτάθλημα, αφού εμάς μας απαγόρευσαν με... νομοθετικό διάταγμα να το διεκδικήσουμε.

Προφανώς, για την απόφαση αυτή μέτρησε ποιός απο τους δυο φίλους της κυβέρνησης... έκλεισε τελευταίος την πόρτα, φεύγοντας απο τα κυβερνητικά γραφεία...

ΥΓ.: Το συγκεκριμένο post δεν μιλάει για ποδόσφαιρο (οπότε μην αρχίσετε να γράφετε για το πως πρέπει να είναι η ομάδα του χρόνου) αλλά για το ΠΑΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Και μέχρι και οι τυφλοί έχουν δεί πλέον ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ το ΠΑΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ".

Δείτε αναλυτικά το ποστάρισμα:

Σε αυτό συμφωνούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK