Σε ποιoν "πάρκαραν" οι παίκτες του "Λύμπε"

Το μεγαλύτερο «άγχος» του Λυμπερόπουλου πριν πει το «ναι» για τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού κι ο ατζέντης που εμπιστεύτηκε τους ποδοσφαιριστές του. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο του Contra.gr.

Σε ποιoν "πάρκαραν" οι παίκτες του "Λύμπε"

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός του Νίκου Λυμπερόπουλου όταν δέχθηκε στις 11 Δεκεμβρίου την (πρώτη) πρόσκληση απ’ τον Παναθηναϊκό για να συζητήσει (κι ακολούθως να αναλάβει) τη θέση του τεχνικού διευθυντή -πέραν του να περάσει τα «θέλω» του για τις απαιτούμενες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα- ήταν το τι θα έκανε με τους ποδοσφαιριστές που συνεργαζόταν σ’ αυτόν τον δεύτερο κύκλο του σαν μάνατζερ.

Αντίστοιχο προβληματισμό είχε και το καλοκαίρι του 2013, όταν δέχθηκε «κλήση» τόσο απ’ τον Παναθηναϊκό, όσο κι απ’ την ΑΕΚ, αφού ο ίδιος εκτός απ’ την «στεγνά» επαγγελματικά σχέση με τους παίκτες, ήταν πάντα πολύ κοντά με τους πελάτες του. Τους συμβούλευε για τη ζωή τους και τις επιλογές τους στο ποδόσφαιρο, ήταν δίπλα τους στην καθημερινότητά τους και ήταν κάτι παραπάνω από ο μάνατζέρ τους. Ηταν φίλος και μεγάλος αδερφός.

Στο δεύτερο κύκλο του ως ατζέντης (τον οποίο άνοιξε το φθινόπωρο του 2014), ο Λυμπερόπουλος είχε λιγότερους παίκτες. Τον Μπακάκη και τον Πλατέλλα στην ΑΕΚ και τον Γιώργο Γιακουμάκη του Πλατανιά. Με όλους έκανε μια ξεκάθαρη κουβέντα πριν πάρει την τελική απόφασή του για να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και μάλιστα φρόντισε να διασφαλίσει την επόμενη μανατζερική «στέγη» τους.

Σε ποιόν; Στον Ελληνα ατζέντη Γιάννη Εμμανουηλίδη, με τον οποίο ο «Λύμπε» συνδέεται με φιλία χρόνων (γνωρίστηκαν μέσω του Κώστα Κατσουράνη) και τον εμπιστεύεται απόλυτα. Εκεί λοιπόν τους πρότεινε κι εκεί πήγαν οι παίκτες του Μεσσήνιου τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού», όπως λέγεται στην «πιάτσα», με τον Λυμπερόπουλο να έχει το κεφάλι του… ήσυχο, πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του πήγαν σε πολύ καλά χέρια…

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK