Σεμινάριο για τους "συνδετικούς κρίκους" οπαδών-ΠΑΕ

Το πρώτο ενημερωτικό-εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους Supporter Liaison Officer (SLO) των ΠΑΕ της Super League, διοργανώνει την προσεχή Πέμπτη η ΕΠΟ, σε συνεργασία με την UEFA και τον οργανισμό Supporters Direct Europe.

Σεμινάριο για τους "συνδετικούς κρίκους" οπαδών-ΠΑΕ

Η θέση του Supporter Liaison Officer, δηλαδή του υπευθύνου επικοινωνίας μεταξύ των οργανωμένων φιλάθλων κάθε ΠΑΕ με την ίδια την ΠΑΕ και τα θεσμικά όργανα, περιγράφεται στο άρθρο 35 του κανονισμού Αδειοδότησης και Financial Fair Play της UEFA και της ΕΠΟ.

Προς διευκόλυνση των συλλόγων, η ΕΠΟ μετέφρασε το ειδικό εγχειρίδιο της UEFA και την προσαρμογή του στα ελληνικά δεδομένα και βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της. Μπορείτε να το δείτε αναλυτικά εδώ.

Σε αυτό, περιγράφεται το σκεπτικό της UEFA για τη θέσπιση του ρόλου του SLO και την αναγκαιότητά του, ενώ επιπλέον αναλύει τα χαρακτηριστικά και τις αρμοδιότητες κάθε SLO.

Στο σεμινάριο θα μιλήσουν ο Στιούαρτ Ντάικς (συντονιστής του προγράμματος SLO της UEFA) και η Λένα Γκούσταφσον (SLO της Σουηδικής Ντζουργκάρντεν), με συμμετοχή των γενικών διευθυντών, των υπεύθυνων ασφαλείας και των SLO των ομάδων.

Α.Α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK