"Σφήνα" της Μπαρτσελόνα για Κλαβέρ

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Βίκτορ Κλαβέρ, αλλά το ενδιαφέρον του Γιώργου Μπαρτζώκα ίσως να περιπλέξει τα πράγματα.

"Σφήνα" της Μπαρτσελόνα για Κλαβέρ
Κλαβέρ Λοκομοτίβ Παναθηναϊκός

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Βίκτορ Κλαβέρ, αλλά η μετακίνηση του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Βαρκελώνη χαλά ως ένα σημείο τα σχέδια του τριφυλλιού.

Ο Ισπανός διεθνής πρώην ΝΒΑερ, που έκανε εξαιρετική σεζόν με τον Μπαρτζώκα στον πάγκο της Λοκομοτίβ Κούμπαν, έχει δεχθεί πρόταση εδώ και καιρό από τον Παναθηναϊκό και ενώ ήταν έτοιμος να συμφωνήσει, δέχθηκε το τηλέφωνο του Έλληνα προπονητή.

Ο Μπαρτζώκας ζήτησε από τον Κλαβέρ να μη βιαστεί να απαντήσει στον Παναθηναϊκό και να περιμένει λίγο, αφού τον θέλει στους "μπλαουγκράνα". Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο παίκτης θα χαθεί για τους "πράσινους". Μπορεί να μην έχει απαντήσει ακόμα, ωστόσο οι άνθρωποι του τριφυλλιού δεν χάνουν την αισιοδοξία τους.

Το μοναδικό που τους ανησυχεί είναι ότι ο Μπαρτζώκας έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον 27χρονο φόργουορντ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χάσουν τη μάχη. Το δεδομένο είναι ότι οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θέλουν τον Κλαβέρ και περιμένουν την απάντησή του, την ίδια ώρα που ο Έλληνας τεχνικός θέλει να τον πάρει μαζί του στην Μπαρτσελόνα. Αν θα γίνει σίριαλ το θέμα, θα το μάθουμε σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπουρούσης: "Μόνο για τον Παναθηναϊκό θα έμενα στην Ευρώπη"
Τι έγραψαν στο twitter για τον Μπουρούση
Επικός διάλογος Σίνγκλετον με οπαδό του Παναθηναϊκού

News 24/7

24MEDIA NETWORK