Σοκ! Ντοπέ ο Paparazzi!

Σοκ! Ντοπέ ο Paparazzi!

Σοκ στην οικογένεια της ηλεκτρονικής εφημερίδας contra.gr!!! Οπανελλήνιος πρωταθλητής της κατάποσης σουβλακίων στη κίνηση «κλατάρι» των +120 κιλών, Paparazzi, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο της υγειονομικής επιτροπής της ΠΕΠ (Πανελλήνια Επιτροπή Παχύσαρκων), στην ουσία «τζατζικίνη».

Η πληροφορία έφτασε το πρωϊ της Παρασκευής στο contra, ωστόσο ουδείς μπορούσε να πιστέψει ότι ο Paparazzi ενδέχεται να χάσει το χρυσό μετάλλιο που με τόσο κόπο και τόσες σόδες, κατέκτησε στους "15ους Πανελλήνιους Αγώνες Περιστροφής Σούβλας".

Ποια είναι η ουσία «Τζατζικίνη»

Πρόκειται για μια νέα ουσία, η οποία είναι συνθετική αναβολική σαλάτα, που αυξάνει τη μυϊκή μάζα της κοιλιάς και την απόδοση των αθλητών στη τουαλέτα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρχε στην τελευταία λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες της ΠΕΠ.

Το contra.gr επικοινώνησε με τον γνωστό διαιτολόγο-διατροφολόγο Σωτήρη Αναβολίδη, ο οποίος μας μίλησε για τις παρενέργειες της ουσίας: "Οι παρενέργειες της «Τζατζικίνης» είναι παρόμοιες με άλλων ουσιών-αναβολικών, όπως της «ρώσικης σαλάτας». Στους παχύσαρκους δίνεται σε μεγαλύτερες δόσεις με αποτέλεσμα να έχουν «ευεργετική» δράση, ειδικά στον χώρο της τουαλέτας. Οι παρενέργειες είναι ανάλογες άλλων αναβολικών ουσιών. Προκαλεί αέρια και δημιουργεί αποπνικτική ατμόσφαιρα στο περιβάλλον" .

Φήμες για την καταγωγή και το φύλο του!

Στο μεταξύ, πολλές είναι οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει σχετικά με το φύλο και την καταγωγή του Paparazzi! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «DNA», ο πανελλήνιος πρωταθλητής στους Αγώνες Περιστροφής Σούβλας έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ δεν είναι από τα νησιά «Φουζίτσου» όπως υποστηρίζει ο ίδιος, αλλά από το Λιδορίκι! Αναμένεται η αντίδραση του ίδιου του Paparazzi, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων» μετά από το ατύχημα που είχε το βράδυ της Πέμπτης με το πατίνι του!

Βγήκε το πόρισμα της Τροχαίας

Ανακοίνωση εξέδωσε το Ανακριτικό της Τροχαίας σχετικά με το ατύχημα του Paparazzi. Το πόρισμα-καταπέλτης για τον Paparazzi αναφέρει πως ουδέποτε βρέθηκαν στοιχεία τέτοια που να πιστοποιούν κάποιο ατύχημα, ενώ τα σημάδια που βρέθηκαν στο αριστερό μέρος του πατινιού, δεν συνηγορούν σε κάποιο πρόσφατο ατύχημα.

Με την υπογραφή...

Τρελοί θέλετε να το παίξουμε; Τρελοί θα το παίξουμε!


News 24/7

24MEDIA NETWORK